Aviana Rahl. Mi a véleményetek róla? Nektek mennyire hiteles?
Arra gondolok, hogy reklámoz McDonaldsot - aztán kozmetikust, aki rendberakja a gyulladásban lévő bőrét;
fast fashion üzletekből öltözködik...
Régebben olyan kis lelkes, aranyos volt, mióta viszont főállásban youtuber, a minőség rovására ment.
"Régebben olyan kis lelkes, aranyos volt, mióta viszont főállásban youtuber, a minőség rovására ment."
Ez kb mindenkire igaz. Dancsóra, Marisra, stb. Gondolom akkor rá is.
Így elsőre nem tudtam ki ez, rákerestem, régebben láttam már 2-3 videóját YouTube ajánlás miatt, nekem nem szimpi. Tartalmatlan tartalom számomra a videója.
ő ilyen beaty guru? Imádom a sminket, kozmetikát, de soha nem birnék ilyen csajokat nézni.
Emily Susanah - számomra ő hiteles down to earth csaj, imádom.
Úgy mutatja be magát, amilyen, nem színészkedik a kamerának.
Őszintén ha én is sokat kaszálhatnék ilyenekkel, akkor ugyanúgy bevállalnám a legtöbb hirdetést.
Nem csak hazai viszonylatban, szinte minden vloggerre igaz, hogy megváltozik. A 2010es évek eleje volt a vloggerek aranykora viszont azok az idők elmúltak. A trendek is mást preferálnak már, illetve érdemes megnézni azt is, hogy hány nagy youtuber vonult el legalább egy nagyobb szünetre alkotói válság miatt vagy adták el a lelküket és kezdtek egyre személytelenebb tartalmat gyártani.
Sokkal érdekesebbek a videók, ha valaki tényleg szórakozásból, a maga és mások örömére készíti el úgy, hogy van egy fix állása.
A youtubera alapozni se egy életbiztosítás. Ahogy az utolsó írta, kiégnek elég hamar, főleg aki erre alapozza az egész életét és utána jön a nagy valóság :/
Egyébként régebben mesélte, hogy van egy hosszú kapcsolata, de még sose mutatta meg a srácot. Ez igaz?
Nekem pont az tetszik benne, hogy kritikus, nem egy langyosvíz eset, mer véleményt formálni, és ez most teljesen független attól, hogy én egyet értek-e vele bizonyos dolgokkal kapcsolatban, mert sokszor egyáltalán nem tudok azonosulni a mondandójával. De szerintem üdítő, hogy a biztonságos "semmiről semmi véleményem nincs, hogy minél többen nézzenek és szeressenek és elfogadjanak" típus helyett ő inkább elmondja a véleményét bizonyos dolgokról. Nekem az is oké, hogy nem lebegteti a magánéletét meg nem egy ilyen mindig vigyorgós álszent alak. Ha úgy tetszik, a flegmaságával pont nincs bajom, nem bírom azokat a közszereplőket, akiknek mindig minden szupi és mindig vihognak meg ilyenek.
Amúgy én az ilyen beauty meg lifestyle youtuberekre nagyon ráuntam, szerintem ő is kelég unalmas, 15-20 videó után sok újat nem mutat szerintem, és lehet rosszul emlékszem, szerintem pont nála volt egy olyan szponzoráció, ami kiverte nálam a biztosítékot pár éve (valami szőrtelenítő eszköz volt, hogy milyen jó, de hogy amúgy ő nem használja, mert végleges szőrtelenítésre jár, szóval inkább kisorsolja a nézők között - nekem ez kicsit wtf volt :D).
Nekem alapvetően herótom van a legtöbb magamutogató youtubertől, legyen az külföldi vagy hazai. Nagyon kevés olyat tudnék mondani, aki hiteles és nem a pénzcsinálás miatt ugrik rá reklámokra, témákra meg videótípusokra.
most belenéztem egy videójába. Na szépen helyrejött a foga:)
De már azzal kezdte a videót, hogy leszólt valami külföldi tiktokos bigét, hogy mivel csinált valami makeup hack videót, már egyből kapott egy ajándékcsomagot a maybelinne-től
Idk...sounds jelous.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!