Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kire mondják azt, hogy "Nice...

Kire mondják azt, hogy "Nice guy"?

Figyelt kérdés

Pl ebben a videóban elméletileg elmagyarázzák, de sajnos nem tudok angolul.

https://www.youtube.com/watch?v=8JkZ55np3z8

2020. jún. 8. 19:47
1 2
 1/12 anonim válasza:
79%
Úgymond a jó fiúkra a filmekből. Legalábbis ez jött le az első percből.
2020. jún. 8. 20:03
 2/12 anonim válasza:
76%
Általában kedves, udarias, illemtudó férfiakra.
2020. jún. 8. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Jó fiú, máshogy nem nagyon tudnám fordítani. De kb azt jelenti, hogy rendes, megbízható, udvarias, romantikus stb., viszont pont arról van szó a videóban, hogy a filmekben sokszor előfordul, hogy ez a srác azt érzi, hogy neki járna a kiszemelt lány, hiszen ő milyen jó meg néha már átmegy zaklatásba amit csinál, de ez mégis teljesen rendben van, hiszen az csak egy romantikus gesztus.
2020. jún. 8. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

A videót magyarázatát röviden összefoglalva: reménytelenül romantikus srác, aki túlságosan sokat tesz meg egy nőért, és vakon követi a vágytárgyát. Mivel alárendeli magát a másiknak, leginkább barátnak tekintik a lányok.

Mélyebben belenézve a lelkületébe egy vágyálmot vetít ki a partnerére. Ha végül összejön valakivel, akkor nagyon előre ugrik egy kapcsolatban, és hajlamos rátelepedni a másikra. Ahogy az idő múlásával felismeri, hogy partnere nem felel meg a vágyálomnak, könnyen megmérgezheti a kapcsolatot.

Utána példákat sorol.

2020. jún. 8. 20:06
 5/12 A kérdező kommentje:
Kösz szépen a segítséged! :)
2020. jún. 8. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem néztem meg a videót, de az internet kultúrában általában:

A férfiak, akik mondogatják, hogy ők nem olyanok, mint a többi férfi, ők tisztelik a nőket, ők "kedves fiúk", aztán kiderül róluk, hogy ők is pont ugyan olyan bunkó seggfejek, mint akiket kritizálnak. Jellemző példa, hogy miután kijelentik mennyire "kedves fiúk" és kapnak egy udvarias elutasítást, leállnak kurvázni. Elhitették magukkal, hogy nekik a kapcsolat jár, azon az alapon, hogy ők "kedvesek".

2020. jún. 8. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
szerintem az incelekre is mondják, nem?
2020. jún. 9. 07:13
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
7: van pár hasonlóság (nekem jár a kapcsolat, minden más férfi szar) de az incelek általában nem próbálják magukat kedvesként eladni és sokszor agresszívan lépnek fel a nőkkel szemben. Szerintem nem is sokan próbálkoznak már kapcsolatkereséssel.
2020. jún. 9. 09:39
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Értem, tehát az incel aki nem jut nőhöz, mert még energiát belefektetni sem akar, csak elvárja, hogy kapjon szexet. A nice guy meg erősen próbálkozik amolyan nyálas, idegesítő, nyomulós stílusban, de így sincs sikere?
2020. jún. 9. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:
94%

9: az incel fordíthat eleget a párkeresésbe, mielőtt még incel lett, talán még nice guy is lehetett előtte, de megsavanyodott és megutálta a nőket, ezután nem próbálkozik.

A nice guy erősen próbálkozik, de főleg azért nincs sikere, mert könnyen agresszívvá válik, ha elutasítást kap, vagy valami nem úgy megy, ahogy akarja (pl. fél óráig nem válaszol a nő).

2020. jún. 9. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!