Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erős, felkavaró kérdés! Ti...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Erős, felkavaró kérdés! Ti megtartanátok egy olyan gyereket, ami nemi erőszakból fogant?

Figyelt kérdés
A kérdésem egyértelműen lányokhoz szól. Igazából ez csak úgy eszembe jutott ma. Ugye a gyerek semmiről nem tehet, ugyanakkor ott van az, hogy életed végéig egy lelki traumára emlékeztetne...
2020. jún. 7. 18:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

En is az esemeny utani tablettara szavazok. Hogy megelozzem ezt a dilemmat es biztos, hogy ne legyen gyerek. Ha amugy nem szednék tablettat, de szedek.

Amugy nem tartanam meg, ha megis beesne

2020. jún. 7. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem. De nem akarok gyereket, nem tartom meg, akárhogy fogan.
2020. jún. 7. 19:50
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem, habár nem a gyerek tehet róla, mégsem tenném meg vele, hogy világrahozom, mert tudom, hogy nem tudnám őt úgy szeretni, mintha egy szeretetteljes kapcsolatban fogant volna.

De ha ez történne, minkenképp mielőbb orvoshoz fordulnék, és esemény utánit kérnék.

2020. jún. 7. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Megszülném, ez nem kérdés.

Ha tudom szeretni (biztos vagyok benne, hogy tudnám, de hál'Istennek nem voltam még ilyen helyzetben), felnevelném. De ha valamiért végig a terhességem alatt az zakatolna bennem, hogy ez az erőszakolóm babája és nem az enyém, és semmi kötődés nem alakulna ki, akkor születése után lemondanék róla, örökbe adnám szerető családba, így mindenkinek a legjobb lenne.

2020. jún. 7. 20:19
 15/22 Sunshinedoll ***** válasza:
70%

Nem látok különbséget.

Ha nem akarok gyereket, elvetetem akkor is, ha életem szerelmétől fogant, ha akarok gyereket, akkor megtartom akkor is, ha erőszakból született.

Ha az egyik élet, a másik is.

Attól izgulnék a legkevésbé, hogy egy traumára emlékeztet. Az ugyanúgy az én gyerekem is lenne, ami szerintem bőven felülírja a traumát. Minden másra ott a pszichológus.

2020. jún. 7. 20:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát jelenleg sehogy sem tartanám meg. 17 éves vagyok, ha lenne párom és tőle lenne, se tartanám meg, fiatal vagyok. Én igazából az esemény utáni tablettára szavazok, az a leghumánusabb ilyen esetben.

Ha idősebb lennék és adott lenne minden körülmény a gyerekneveléshez sem tartanám meg. Alapvetően most jelenleg nem tudom elképzelni, hogy én valaha is akarok gyereket, nem szeretem őket alapból. De tegyük fel, hogy szeretnék gyereket, anyagilag megtehetem. Én akkor sem vállalnám be. Ha megszültem nem lenne szívem örökbeadni, viszont aggódnék amiatt,hogy nem tudnék rá normálisan nézni, és ártanék neki.

2020. jún. 7. 20:47
 17/22 Metionin ***** válasza:
100%
Nem. Alapból nem akarok gyereket, tehát lényegében nem számít, hogy hogy fogan, mindenképp elvetetném. Erőszak után egyébként is az az első a kórházban, hogy adnak esemény utánit ha nem szed a nő fogamzásgátlót.
2020. jún. 7. 22:47
 18/22 anonim ***** válasza:
82%

Én mindkettőt helyén valónak gondolom.

Aki úgy érzi szüksége van rá, tudja szeretni, tartsa meg, mert egy kisbaba ajándék.

Azt is meg értem, ha valaki nem tudná, hiszen a teherbe esés kismamává válás egyébként is egy húzós történet, pláne így.

2020. jún. 7. 23:51
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem tartanám meg. Ugyan a baba ártatlan lenne, de nem tudnám elviselni, hogy hónapokonát ott növekedjen bennem az erőszak nyoma, hogy ne legyen egy pillanat ameddig nem arra a szörnyűségre gondolok.
2020. jún. 8. 00:01
 20/22 anonim ***** válasza:
41%
Én normál körűlmények közt rendkívül abortusz ellenes vagyok. De úgy érzem hogy ez egy kivétel.
2020. jún. 8. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!