Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigányoknak komolyan létfelt...

A cigányoknak komolyan létfeltétel, hogy bömbölő cigányzene mellett menjenek boltba?

Figyelt kérdés

Mai nap is láttam egy nőt, emg (gondolom) a lányát. háát olyan ocsmányok voltak, mintha csak egy mémből kerültek volna ki. 5 mérettel kisebb ruha mindkettőn, kövérek mint az állat, a nőn filccel meghúzott szemöldök és 2 centi smink. plusz csillámpor. Jaaa és hát amiről a kérdés is szól: bömböl a lopott jbl-en a szar cigányzene.

Komoly? Nem bírnak nélküle meglenni? 15-en várakoztunk a bolt előtt, emrt csak 2-en lehetnek bent, és körülnézve láttam, hogy MINDENKI őket bámulta. 14 ből 10-en olyan tekintetel, hogy fhűűű baz+ ezek meg honnan szabadultak?

2020. jún. 4. 19:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak kérdés, hogy ki fog futni. :)

A minap mesélték, hogy egy cigány futott, mert az előtte lévő blokkját eltette, utána szaladt, hogy az övé, és kihívta a jogos tulajdonosra a rendőrt, hogy ellopta tőle amit vett. A jogos tulajdonos udvariasan és kedvesen mondta a rendőrnek, hogy biztos úr én tudom bizonyítani, hogy én vettem a termékeket a boltba, káryával fizettem, mire a cigány elfutott. hehe

2020. jún. 4. 22:26
 22/32 anonim ***** válasza:
47%
Nekem volt olyan cigány osztálytársam aki retteget a télapótól. És mikor eljött hozzánk miku napkor akkor úgy kellett odalökdösni őket a télapóhoz, miközben ők rettegve bőgtek, nem tudom utána a télapóval mi lett.
2020. jún. 4. 22:29
 23/32 anonim ***** válasza:
11%
20. Balfasz vagy, megérdemled a sorsod.
2020. jún. 4. 22:30
 24/32 anonim ***** válasza:
91%
túrórudika amennyiben nekem címezted megtennéd, hogy megkérdezed a szádtól, hogy hol hagyta a gentleman szóhasználatát? :'D
2020. jún. 4. 22:32
 25/32 anonim ***** válasza:
Amúgy attól függ melyik típusú cigány. A muzsikus cigány nem viselkedik így, sőt még szól is, lehet nem ártott volna ha a vajda feltűnik csöndesen, sec perc alatt kikapcsolták volna a csepereg az esőt :D
2020. jún. 4. 22:35
 26/32 anonim ***** válasza:
Mármint a muzsikus cigány rászól a másik cigány hülye viselkedésére. Ezt akartam írni.
2020. jún. 4. 22:35
 27/32 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig találó volt ezen szituációra amit a kérdező írt a Jurasic Park ezen jelenete hiába pontoztátok le. Kb. Így képzelem el ezt a szituációt miközben a 20 ember kamillázik a 2 ember viselkedésén.

Amúgy nem mindenkinek reagálnak normálisan a normális kérésére ahogy első oldalon írták is ezért linkeltem ezt a jelenetet, hogy vegyék a lapot a kérdező jogos félelmeire.

2020. jún. 4. 23:12
 28/32 anonim ***** válasza:
90%
* hogy vegyék a lapot a kérdezőnek jogos a félelmei. Javítva. És kedves rendőr bácsi lehettél volna picit objektívabb hogy nem mindenki tanult közel harcot vagy kromagat ha netalántán az udvarias kérésre a kettő hoz még 38-at és csihi puhi és védeni kéne magunkat de hogy. Mint írtam attól függ hova tartozik a cigány a muzsikus cigány nem fog verni de nem is bömbölteti a zenét.
2020. jún. 4. 23:17
 29/32 anonim ***** válasza:

18-19

Furcsa, hogy ennyire végletekben gondolkodtok és ítéltek látatlanul. Hm. Talán nem jól fogalmaztam én sem.

Nem azért írtam amit írtam, mert a levegőbe beszélek. Volt már tapasztalatom ilyen "rendetlenkedővel" (úriemberesen nevezzük így), és sajnos senki nem állt mellém-mögém akkor. Nyilván, príma dolog lenne, ha a magyar társadalom rendelkezne azzal az összetartással, amivel akár - jé, meglepő - a cigányság a mai napig rendelkezik. Vidéken nem tudom hogy van, de a városi kényelemben nevelkedett prolik nem fognak szót emelni melletted. Aztán csak azt veszed észre, hogy beleállsz egy ilyen helyzetbe, azok meg elfordítják a fejüket :) De azért őszintén szólva kíváncsi lennék, ti vajon minden alkalommal ilyen őszinték vagytok-e, ha valami piszkálja a csőrötöket?

Egyébként pszichológiában van is erre valami szakszó, talán kollektív felelősség? Általában ilyen helyzetekben a jelen lévők jó része úgy gondolja, "majd valaki más" cselekszik.

2020. jún. 4. 23:19
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom kollektív felelősség címszóval mi pesztráltuk a rendőrség által kiadott közmunkaprogramban ledolgozós cigányt az egyik volt munkahelyemen, és épp azon gondolkodtam nőként,hogy tök jó, hogy velem van a kollégám, de minimum egy biztonsági őrt küldhettek volna, mivel mi csak szimpla oktatók voltunk.

Oktattam én több cigányt is, csak hogy tisztázzuk előző, én speciel nem gondolkodok végletekbe, sőt ugrottam már két fehér pasi közé is, ott mint oktató, mert ha nem ugrok közéjük, az egyik leverte volna a másikat, bár ösztönös volt a közéjük ugrás, nem gondolkodtam, csak utána, hogy mi van akkor ha már elindul a keze, de a testbeszédüket olvastam, és a testbeszéd megelőzi a kezet, így én gyorsabb voltam, talán még emlékeztem volna a gyerekkori harcművészeti edzéseken tanultakra, de akkor sem kromaga vagy közelharc,de őszinte leszek köszönöm szépen nem kérek a volt munkahelyemből többet. Tudom, hogy ember és ember között vannak különbségek, én írtam, hogy attól függ melyik etnikai csoport leszármazottja. Utaztam már együtt a 100 tagú cigányzenekar egyik zenészével, nagyon kedves volt és udvarias, és mesélt a világ körüli útjukról, és elmesélte, hogy külföldön egy utcaseprő többet keres mint egy átlag magyar. Szóval nem kell ez a végletekes sablon szöveg, a kérdező is tisztába van ezekkel a dolgokkal, de amúgy tényleg tiszteletlenség ez a fajta viselkedés, nem probléma ha zenézik, de tegye úgy, hogy ne zavarja a körülötte levőket, amúgy az ilyen hangos zene után meg előbb utóbb bármit mondhatnak mellette mert nem fogja hallani. :)

Amúgy oké van egy közösségi összetartásuk, de most nem akarok hülyeséget írni, biztos lesz majd itt etnikai aki kijavít :), a teknő vájó cigányok leszármazottjai és anno mondták hogy az oláh cigányok nem egy úriember fajta. Egyszer sétáltam az utcán elmentem egy cigány asszony mellett és ahogy odaértem elkezdett cigányul átkozódni, azt sem tudtam ki az és mit akar, de boltban is volt már ilyen tapasztalatom, hogy udvariasan kértem hogy engedjenek el,én mertem szólni, erre erélyesen rám szól, hogy:"Szerencséd hogy szépen kérted, nem normális." Én meg csak kamilláztam, hogy mi van. Ha hangosabban szólok akkor hozza a többieket és elnáspángol? Na ezért írtam, hogy:

"Hűha! Mindig ez van, és olyankor jön a futás és a sikítás." De ezt is csak képletesen írtam, mert valószínűleg nem futnék el, hanem jelezném neki udvariasan, hogy alaptalan és irreális a viselkedésük irányomba.

De amúgy van olyan csoport akiket nem érdekel ha udvariasan szólsz hozzájuk, egyenesen támadásnak veszik, ahelyett hogy rájönnének, hogy nem az.

2020. jún. 5. 07:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!