A cigányoknak komolyan létfeltétel, hogy bömbölő cigányzene mellett menjenek boltba?
Mai nap is láttam egy nőt, emg (gondolom) a lányát. háát olyan ocsmányok voltak, mintha csak egy mémből kerültek volna ki. 5 mérettel kisebb ruha mindkettőn, kövérek mint az állat, a nőn filccel meghúzott szemöldök és 2 centi smink. plusz csillámpor. Jaaa és hát amiről a kérdés is szól: bömböl a lopott jbl-en a szar cigányzene.
Komoly? Nem bírnak nélküle meglenni? 15-en várakoztunk a bolt előtt, emrt csak 2-en lehetnek bent, és körülnézve láttam, hogy MINDENKI őket bámulta. 14 ből 10-en olyan tekintetel, hogy fhűűű baz+ ezek meg honnan szabadultak?
Ilyen a "kultúrájuk", nem tudsz velük mit kezdeni!
Beszólsz, jobb esetben te vagy a "rásszistá madzsar", rosszabb esetben megjelenik még 10-20 hasonló lény, és elvernek/megkéselnek.
Meg amikor 14 éves kislányok prostinak öltözve eljátsszák a dívát 😆
Persze van egy normális réteg is, de a fent említett lényeket mindig kimosolygom.
6
Te még életedben nem láttál cigányt, ugye?
"Te még életedben nem láttál cigányt, ugye?"
9 évig laktam a Nagy fuvaros utcában, és 18 évig voltam rendőr Budapesten. Tényleg, én még nem láttam cigányt.
9
Akkor miért játszod a hülyét? Ja hogy rendőr voltál? Akkor nem játszod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!