Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A négereknek tényleg fura...

A négereknek tényleg fura szaga van?

Figyelt kérdés
Már több embertől hallottam, de én még egy négerrel se találkoztam, legalábbis ilyen közelségben nem.

2020. jún. 3. 07:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
Csak keddenkent.
2020. jún. 3. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Minden embernek más szaga van, tényleg a sötétebb bőrűeknek néha erősebb. Fekete embert eddig nem éreztem büdösnek, az indiak meg az ázsiaiak viszont gyakran kegyetlen büdösek.
2020. jún. 3. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni, azonban állítólag a kelet-ázsiaiak éppen az európaikat tartják savanyú szagúnak. Ezt a kutatók azzal indokolják, hogy rengeteg tejterméket iszik a fehér ember.
2020. jún. 3. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

hát a kérdésre én sem tudok válaszolni

De pl az exemnek olyan undorító szaga volt mint mikor rohad valami a kukában. Ez az enyhe büdös vagy nemtudom :D Akár zuhanyzás után közvetlenül, de reggelente...fuhh xD

A mostani pasim meg mintha valami fenszi férfi parfümmel fújná be magát, akkor is ilyen az illata ha semmivel nem fújta be magát, és reggel is olyan különlegesen finom édes illata van. Ezt nem vágom miért.

Nem elfogultságból mondom, mert hogy utálnám az exem v ilyesmi :D Mikor vele voltam, akkor is így gondoltam :D

2020. jún. 3. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy írtàl többen minden embernek van szaga, rassztól függetlenül, én voltam feketékkel testközelben (szex) és pàrkapcsolatban is, nem egy feketéről beszélünk. Egyiknek sem olyan szaga, tehàt nem volt egyik sem büdös.
2020. jún. 3. 23:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nekünk is van valamilyen szagunk, amit mi nem érzünk, de a négerek igen.
2020. jún. 13. 23:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A feketékről nem tudok, de én egy ideig éltem kint ázsiában és ott néha ők is mondták nekem, hogy fura szagom van. Pedig ápolt nő vagyok, ugyanazokat a tusfürdőket/dezodorokat használtam, mint a barátaim, és mégis. Lehet tényleg rassztól függ.
2020. jún. 16. 22:51
 18/18 anonim ***** válasza:
28%
Budosek
2020. nov. 27. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!