Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez meg mi a tosz volt? A...

Ez meg mi a tosz volt? A lányok így szoktak lerázni embereket?

Figyelt kérdés

Elnézést a szöveg hosszáért, muszáj volt kontextusba foglalnom, hogy a lehető legtöbb részletet ismerjétek.

Először is, nem gondolom magam csúnyának(de szépnek sem, olyan átlag), adok magamra, munkám van, és egyetemre is járok. Eddig nem nagyon ismerkedtem, mert minden férfitársamtól, meg itt gyakorin is azt olvasgatom általában, hogy a nők nagyon beképzeltek, és ha nem vagy ismert akkor nincs esélyed semelyiknél sem.

Viszont tegnap gondoltam ezt megcáfolom. Van egy kajálda ahova mindig járok, oda jár egy ismerős is, általában ugyanakkor szoktunk menni. Sokszor szemeztünk, jónak éreztem az esélyeim. Így mikor nem evett, és szabadnak találtam odamentem hozzá, és full udvariasan megkérdeztem, hogy lenne-e kedve valamikor meginni valamit. Erre a válasz: "Takarodj már innen te cigányképű!". Majd felállt és elment. Hát engem ez lesokkolt. Nem ilyen közegbe nőttem fel, nem vagyok hozzászokva ehhez az alpári stílushoz. Ha egy szimpla nem-et mond, azt is ugyanúgy megértem. Mellesleg a hölgynek megbecsült munkája is van, és ő is egyetemista. (Meg instán influencer).

All-in-all: Tényleg ilyenek a mai lányok? Nem vagyok nő gyűlölő, isten ments hogy annak nézzetek. Csak ha ez így megy manapság, akkor én egyedül boldogabb vagyok. Illetve jogosan mondhatjátok, hogy mivel eddig nem nagyon próbálkoztam, ezért most csak nem volt szerencsém, és kifogtam a selejtest. Részben igaz, de néhány haverom, akik nap mint nap próbálkoznak, 70%-ban ehhez hasonló stílusú elutasításokat kapnak.

2020. jún. 2. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, mekkora jani vagy, hogy azt mondod a haveroknak, hogy nincs punci, akkor leállnak a csajozással.

Biztos, hogy "szemeztetek"? Mosolygott rád? Vagy nézte, hogy bámulod-e?

2020. jún. 2. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
6%

9# Csak amikor ilyen bénán közelíted meg a másikat azt demonstrálod hogy furcsa vagy hogy nem vagy megfelelően szocializálódva.

Lehet szorongsz, lehet nincs elég tapasztalatod, lehet más környezetben nevelkedtél, ahol normális ez a viselkedést, sok magyarázata van de a lényeg hogy furcsán viselkedsz.

Egy nőnek, aki fizikailag gyengébb úgy tudja veled tudatni, hogy "Bocs, de nem" hogy keményebben lép fel a kelleténél hogy megértsd.

El sem hinnéd mennyi férfi van, akinek ha szépen mondod meg hogy nem és nagyon keves vagy velük ezt félreértik és tovább próbálkoznak.

Szóval igen, van joga és tanácsos is ebben az esetben keményebben visszaválaszolni, de nyílván a stílusa itt a kelleténél rosszabb volt. Normális ember száját nem hagyják el azok a szavak.

Ettől függetlenűl még mindig a nőnek adnék igazat, mert az ő reakciója a szituációra normálisabb mint a kérdező próbálkozása.

2020. jún. 2. 16:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia, sajnálom, hogy ilyen emberrel futottál össze, sajnos benne van a pakliban.

Ne add fel, a nők nagy része nem ilyen. Sajnos az ilyen alpári stílussal rendelkezők tűnnek ki a legjobban.

Párom ugyan ilyen helyzetben volt. Mindenki lekoptatta és amikor még csak barátok voltunk, én nyugtattam, hogy majd egy átlagos szürke kisegér lesz neki a megfelelő, aki normálisan viselkedik. Végül velem jött össze 2 év barátság után és nagyon jól megvagyunk :)

Remélem a jövőben elkerülnek az alpári emberek, sok sikert!

2020. jún. 17. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!