Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez meg mi a tosz volt? A...

Ez meg mi a tosz volt? A lányok így szoktak lerázni embereket?

Figyelt kérdés

Elnézést a szöveg hosszáért, muszáj volt kontextusba foglalnom, hogy a lehető legtöbb részletet ismerjétek.

Először is, nem gondolom magam csúnyának(de szépnek sem, olyan átlag), adok magamra, munkám van, és egyetemre is járok. Eddig nem nagyon ismerkedtem, mert minden férfitársamtól, meg itt gyakorin is azt olvasgatom általában, hogy a nők nagyon beképzeltek, és ha nem vagy ismert akkor nincs esélyed semelyiknél sem.

Viszont tegnap gondoltam ezt megcáfolom. Van egy kajálda ahova mindig járok, oda jár egy ismerős is, általában ugyanakkor szoktunk menni. Sokszor szemeztünk, jónak éreztem az esélyeim. Így mikor nem evett, és szabadnak találtam odamentem hozzá, és full udvariasan megkérdeztem, hogy lenne-e kedve valamikor meginni valamit. Erre a válasz: "Takarodj már innen te cigányképű!". Majd felállt és elment. Hát engem ez lesokkolt. Nem ilyen közegbe nőttem fel, nem vagyok hozzászokva ehhez az alpári stílushoz. Ha egy szimpla nem-et mond, azt is ugyanúgy megértem. Mellesleg a hölgynek megbecsült munkája is van, és ő is egyetemista. (Meg instán influencer).

All-in-all: Tényleg ilyenek a mai lányok? Nem vagyok nő gyűlölő, isten ments hogy annak nézzetek. Csak ha ez így megy manapság, akkor én egyedül boldogabb vagyok. Illetve jogosan mondhatjátok, hogy mivel eddig nem nagyon próbálkoztam, ezért most csak nem volt szerencsém, és kifogtam a selejtest. Részben igaz, de néhány haverom, akik nap mint nap próbálkoznak, 70%-ban ehhez hasonló stílusú elutasításokat kapnak.

2020. jún. 2. 14:11
1 2
 1/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
95%
Ez nem lány, nem hölgy, nem ember. Ez egy türhő proli volt, örülj hogy még az elején kiderült. Ennél már csak jobb jön!
2020. jún. 2. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Sokféle nő van, kifogtál egy bunkót. Attól a többi 80 % teljesen normális, csak ők a láthatatlanabb közeg, akik teljesen átlagos életet élnek és teljesen átlagosan néznek ki.
2020. jún. 2. 14:16
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
:) Lanykent mondom, hogy ez borzasztoan primitiv, viszont a Kalman Sylvie peldakepu influencer lanyok tobbsege ilyen stilusban kommunikal. Engem nem lepett meg.
2020. jún. 2. 14:17
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem ilyenek, csak kifogtál egy épületes parasztot. Legalábbis én nem ilyen stílusban szoktam visszautasótani azokat akik leszólítanak. Meg az is lehet, hogy te már sokadik voltál azon a napon aki próbálkozott nála (a többi valszeg inkább "cat call" volt )és nálad telt be a pohár.

A barátaidnak meg lehet nem kéne minden nap próbálkozni, meg lehet, hogy ők nem ennyire illedelmesen próbálkoznak. De persze az is lehet, hogy rossz helyen keresgélnek.

2020. jún. 2. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

Hát, ha instainfluencereknél próbálkozol, akkor ne csodálkozz. De persze, ítéld el az egész női nemet, egyetlen ribi miatt, akiről egyébként is lehetett sejteni, hogy beképzelt és nagyon magas nála a léc. Magukat mutogató, ismert instapunciknál próbálkozol be, akiknek a követőik nonstop nyalják a seggüket, meg bármit megcsinálnak egy kis pénzért, aztán ha elhajtanak, akkor a lányok beképzeltek. :D

A lányok nagyrésze normális, csak nem az instagramon kellene keresgélni a Kardashian növendékeket.

2020. jún. 2. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Egyetlen lányból nehogy már általánosíts.

"meg itt gyakorin is azt olvasgatom általában, hogy a nők nagyon beképzeltek, és ha nem vagy ismert akkor nincs esélyed semelyiknél sem."

Kevesebbbet kéne olvasgatnod (pláne a gyakorit), és többet ismerkedni.

2020. jún. 2. 14:29
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazatok van, kifogtam egy parasztot. Szólok akkor az ismerősöknek is, hogy kicsit szüneteltessék az ismerkedést. Hasznos tippeket adtatok, köszönöm mégegyszer.

5-ös: Nem tudtam, hogy (wannabe)insta-influencer. Miután hazaértem, és ránéztem az instájára, akkor esett le csak a dolog. Mellesleg, lehet hogy nem az influencer szót kellett volna használnom, mert félreértettetek. Nincs sok követője, csupán 2 ezer. Tehát nem lehet egy Kardashian-féléhez hasonlítani.

6-ös: Nem volt szándékomban általánosítani. Viszont igazad van, így visszaolvasva tényleg kicsit olyannak tűnik a kérdésem. Elnézést kérek miatta.

2020. jún. 2. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

2 hibát látok.

1. Nem úgy megyünk oda valakihez, hogy "Hé, lenne kedved inni valamit?".

Hanem elkezdünk velük beszélgetni és amikor úgy látjuk hogy kölcsönös a szimpátia, kb 5 vagy akár 15 perc után akkor jössze elő egy olyan mondattal, hogy most menned kell de szívesen folytatnád és akkor hívod el valahova.

Ha random oda mész valakihez és az első vagy akár a 3. mondatod már rögtön az hogy elhívod valahova, szinte biztosan elutasít.

2. Nem lehet megítélni a lányokat 1 próbálkozás után. Ha jól nézel ki és jó fej vagy is kell jó néhány próbálkozás mire megtalálod azt aki szívesen elmenne veled akárhova is.

Meg persze az első pontban leírt dologgal ki is szűröd ezeknek az emberek nagy részét.

Szóval annak ellenére, hogy elég paraszt volt a lány, teljesen megértem a reakcióját, mert te kezeltek furcsán.

2020. jún. 2. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

8

Mit értesz meg? Így még a kutyával sem beszél az ember! Senkinek sincs joga megalázni a másikat, akkor sem, ha valaki bénán próbál meg vele ismerkedni.

2020. jún. 2. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
3%

# 9

Már ne is haragudj, de a világon nincs az az indok ami bárki feljogosítaba a nemierőszak bűncselekményére. Ez az áldozat hibáztató hozzáállás egyenesen undorító.

Mit szólnál, ha legközelebb amikor összeveszel valakivel, beszólsz valakinek egyszerű válasz, visszaszólás helyett megraknának? Gondolom az nem tetszene.

Igen vannak bunkó nők ahogy férfiak is, de a bunkóság nem jogalap a nemierőszakra.

2020. jún. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!