Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amerika tüntetések, George...

Amerika tüntetések, George Floyd halála kapcsán, vélemények?

Figyelt kérdés

Én se szívlelem a rendőröket, sőt. Ami ott történt az gyilkosság, feleljenek a felelősök érte, DE: rengeteg olyan videó van, ahol nem csak a bilincselés pillanatát látni, hanem az előzményeket is, amikor nekimegy a sok fekete a rendőrnek, itt nem tudni mi volt az előzmény.

A tüntetésekhez: miért kell üzleteket kirabolni, emberek tulajdonát tönkeretenni? Kerekesszékes öreg nénit megverni? Miért kell vadmajom módjára viselkedni, gyujtogatni, megkeseríteni az ott lakók életét?

Én valahogy úgy látom, hogy ez megint egy újabb indok arra, hogy lehessen valamiért balhézni, illetve lopkodni..

2020. máj. 31. 09:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Itt van két kiváló cikk rendőrségi dokumentumokkal alátámasztva, hogy ki is volt az a George Floyd?

[link]

[link]

2020. jún. 4. 10:34
 22/23 anonim ***** válasza:
34%

21.

"Őszintén, szerinted komolyan mit lehet elérni a békés tüntetéssel, egy ilyen helyzetben?"

Őszintén miféle értékrend alapján gondolhatja bárki azt hogy a zavargások, lopások, betörések, stb. a jobb megoldás?? Saját maguk alatt vágják a fát ezzel (és biztosíthatlak hogy közben egy cseppet se törődnek még Floyd emlékével se)

"Ha a bíróság nem hajlandó igazságos ítéletet hozni, George gyilkosával szemben, akkor abba békésen bele kell törődni?"

Már rég le lett tartóztatva (aláírom hogy látványosan késtek vele), akkor minek tart MÉG MINDIG a zavargás??

"Békésen ezt nem lehet."

Mert a környező boltok, üzletek stb. gazdátlan romjai között majd lehet?? Ha iraki háborús zónát megszégyenítő állapotok lesznek ott akkor majd lehet?? (Floyd testvére is megszólalt közben és nem támogatja a rendbontást, elmondása szerint maga Floyd se akarná)

"Aki kereken kimondja, hogy bizony a feketék azok akik bántják a fehéreket, rendőröket és Ők azok akik randaríloznak, az egy érzelmi alapú döntést hoz, ez alapján odaáll az egyik oldal mellé és valójában egyáltalán nem vevő a másik oldal érveire és nem képes egy objektív, centrista gondolkodásra..."

Nincs annál érzelmibb alapú döntés mint menni a nyájjal és azt mondani az erőszakra hogy "helyes!", csak mert sokan csinálják és közben Floyd nevét szájra venni hogy "őérte tesszük, nem a lapostévé miatt, becsszó".

"Egyébként nyílván nem csak Georgeról szól a dolog, nem tudom miért kell ezen meglepődni."

Nem vagyok meglepődve, azon viszont már igen hogy így kiesett belőled a beismerés hogy lám mégse Floyd a fő indok az egészre. És tudom jól hogy te is és mindenki aki lepontoz (ám tegyétek) rettegne ha hirtelen a ti házatoknál tűnne fel a tömeg téglával a kézben (megtörtént némely ottani politikai figurával, először habzó szájjal fröcsögött hogy "pusztuljon minden!", aztán a döbbenet ült ki az arcára hogy "jaj, de ne az én házam táján").

22.

"Ameddig békés a tűntetés ló@@faszt sem érdekel. Remélem nem hadják abba és kiharcolnak valamit ezzel a f@@asz trumppal szemben"

Ugye tisztában vagy vele mit beszélsz? Minneapolis-nak demokrata városvezetése van nagyon hosszú ideje, egy demokrata államban. A legnagyobb zavargások demokrata városokban zajlanak, ergo ott a legnagyobb az elégedetlenség. A feketéknek a gazdag fehér demokraták a valódi ellenségeik akik megmentőkként pózolnak.

2020. jún. 4. 11:50
 23/23 anonim ***** válasza:
2020. jún. 4. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!