Miért szerették ennyire Diana hercegnőt?
Tudom a szabályt, hogy halottról jót vagy semmit, de én nem tudom felfogni, hogy mit szerettek benne annyire.
Szépnek nem volt olyan szép (habár ez szubiektív), okosnak se mondható, mivel az éretségikor is KÉTSZER bukott meg minden tantárgyból és a férjét Károlyt is rendesen csalta. Persze Károly sem volt jobb, de legalább neki nem születet mástól gyereke. Mert hogy Harry senkire sem hasonlít, az is tény. Se a bátyára, se vérszerinte szüleire. A kisugárzását szerették annyira vagy mi?
Meg szerintem beteg is volt ez a nő. Nem volt teljesen tiszta, az biztos! Semmit sem tudott rendesen csinálni... Meg is látszott a gyerekein. A Vilmost is a felesége fogta meg és - úgy nézz ki - hogy az élete jó irányba halad. A kisebbiknek meg se jött az esze. Képes volt egy félnégert bevinni a királyi családba, aztán kiverni a cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!