Miért szerették ennyire Diana hercegnőt?
Tudom a szabályt, hogy halottról jót vagy semmit, de én nem tudom felfogni, hogy mit szerettek benne annyire.
Szépnek nem volt olyan szép (habár ez szubiektív), okosnak se mondható, mivel az éretségikor is KÉTSZER bukott meg minden tantárgyból és a férjét Károlyt is rendesen csalta. Persze Károly sem volt jobb, de legalább neki nem születet mástól gyereke. Mert hogy Harry senkire sem hasonlít, az is tény. Se a bátyára, se vérszerinte szüleire. A kisugárzását szerették annyira vagy mi?
Meg szerintem beteg is volt ez a nő. Nem volt teljesen tiszta, az biztos! Semmit sem tudott rendesen csinálni... Meg is látszott a gyerekein. A Vilmost is a felesége fogta meg és - úgy nézz ki - hogy az élete jó irányba halad. A kisebbiknek meg se jött az esze. Képes volt egy félnégert bevinni a királyi családba, aztán kiverni a cirkuszt.
Na de kérdező.
Akár kinek vagy minek hiszünk,mi kívülállók úgysem fogjuk megtudni mi az igazság Diana életével és személyiségével kapcsolatban, ugyhogy kár is rugózni rajta, vitatkozni meg teljesen felesleges. Ha Dianának voltak titkos ügyei, magán dolgai, arról még az sem tud pontosan,aki a palotában lakik. Akkor te honnan tudnád, meg a többi, akik csak az újságokból, filmekből értesült. Véleményt lehet alkotni. De nem messzemenő következtetést, főleg nem ítélkezni, mivel amit róla tudunk, az nem objektív!
Én csak annyit mondtam, hogy Harry cseppet sem hasonlít az apjára, se az anyjára. Ami azért elég fura...
A viselkedése pedig -mint már mondtam- elég nagy változáson ment keresztül, miután elvált. Azután, már nem segített a "pórnépen", és nem vigyorgott folyamatosan, s nem jótékonykodott. Lelépett egy szép kis vagyonnal a zsebében.
Azért mert ő volt a britek valóra vált Hamupipőkéje,egy "átlagos lány" akit elvett a "szőke herceg" és beköltözött a palotába. Ezzel rengeteg angol dédelgetett álmainak biztosított táptalajt, reménykedtek, hogy egyszer ők is elérik ugyanezt.
Kikiáltották a nép hercegnőjének mert jótékonykodott és jó neveltetés hiányában képtelen volt betartani az udvari etikettet így könnyen azonosultak vele az átlag emberek.
Bár szerintem a hiszti amit folyton levágott teljesen indokolatlan volt, tudta hogy lesznek szabályok es közszereplő lesz.
Ezt nekünk nehéz megérteni.
A királyi család képviseli az egységet, a nemzet nagyságát. Egy ideált képviselnek, azt, hogy milyen britnek lenni. Akár viselkedés vagy akár tettek tekintetében. Ezért voltak nagyon sokáig kényesek a válásokra vagy a botrányokra. De igazából - még ha botrányok is vannak - mégis szeretik őket.
Diana pedig tényleg egy egyszerűbb, melegebb ember volt, aki a megjelenésein őszintébbnek tűnt - kevésbé hideg, merev, teátrális. Ő volt a nép hercegnője és egyébként ha jól kijönnek Károllyal, akkor nagyon jó PR lett volna ő a családnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!