Szerintem már azzal is eléred ezt a dolgot ha már csak végig hallgatod a barátod problémáit és ha tudsz segítesz neki. Ha pedig nem tudsz mivel segíteni, akkor a szimpla támogatással is elérhetőek ezt
2020. máj. 28. 22:42
2/6 anonim válasza:
Más ember érdekeit is nézi, (nem feltétlen előtérbe teszi csak nézi) nem csak magára gondol, hanem a környezetére is próbál másoknak mindenféle hátsó szándék nélkül segíteni illetve meglátja más emberekben a jót. És mégsem száll el emiatt magától és hangoztatja, hogy ő egy jó ember. Szerintem ilyen egy jó ember.
Én próbálok eszerint élni, szerencsére sok jó ember van szerintem a világon csak meg kell őket találni :).
De ha meglátod, hogy a világon nem a pénz a legfontosabb dolog már egy nagy előrelépést tettét mivel sok rosszat a pénz motivál.
2020. máj. 28. 22:48
3/6 anonim válasza:
Azzal, hogy belátja, hogy nem jó ember, ezért megkérdezi, hogy hogyan lehetne jó ember ;D
2020. máj. 28. 22:51
4/6 anonim válasza:
Én a 2-sel értek egyet. Szerintem is ezek (nagyobb fajsúlyban) a tényezők ami miatt igazán jó ember válhat valakiből
2020. máj. 28. 22:53
5/6 anonim válasza:
Úgy, hogy tudatosan nem ártasz senkinek, csak önvédelem vagy mások védelme jogán.
2020. máj. 29. 01:20
6/6 Deák Dominik 2020 válasza:
"...a jóságot is három személyiségjegy határozza meg. Ezek pedig a kantianizmus (az embert célként tekinti, nem puszta eszközként); a humanizmus (minden embert és a méltóságukat értéknek tekinti) és a hit az emberiségben (hisz az alapvető emberi jóságban)."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!