Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ekkora "divathobbi" a...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Miért ekkora "divathobbi" a horgászat?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy egy 10 fős társaságból átlagosan 5-6 ember hobbija a pecázás. A munkahelyemen is az emberek 60-70%-a állandóan arról beszél, hogy ki hova megy szabadidejében pecázni. Arra tippelek, hogy talán azért ilyen "divathobbi", mert igazából nem igényel semmi mögöttes tudást, ügyességet, és még a felszerelés is relatíve olcsó hozzá.

Ti tapasztaljátok ezt, amit én? Szerintetek miért van ez?

2020. máj. 28. 18:49
1 2
 11/13 anonim válasza:
Horgászatot nem mondanám olcsó hobbinak. Százezrek ha normálisan csinálod
2020. júl. 8. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Ha normálisan csinálod elég egy 10 ezres bot is. Nem attól csinálod normálisan hogy ész nélkül költöd a pénzt a felszerelésre. Attól nem fogsz több halat. Én pl a csalikat magamnak csinálom mert a sok ezres bolti csalik egyszerűen hulladékok. Akkor én nem rendesen csinálom mert ahelyett hogy 5 ezret elköltenék egy hulladék csalira inkább csinálok magamnak fillérekért ami pont olyan amilyennek lennie kell? Amúgy meg ahhoz hogy halat tudj fogni kb 1000 forintot kell befektetni. Más hobbiba ennek többszázszorosát szóval akárhonnan is nézzük olcsó hobbi. El lehet rá költeni sokat ahogy a szalvéta gyűjtésre is csak az az élvezeti értékén nem sokat dob.

2020. júl. 8. 13:20
 13/13 anonim válasza:
Nagy halat akarsz fogni jóbb minőségű cuccok kellenek. Persze a horgászat olyan annyit költesz rá amennyit a tárcád bír. Lehet olcsón meg drágán is horgászni
2020. júl. 9. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!