Miért nagy dolog az embereknek,ha valaki normális?Miért olyan nagy szám,ha valaki tud normálisan,emberien viselkedni?
Figyelt kérdés
Amíg ki nem esett az Exatlonból én azt se tudtam ki az a Besenyei Boglárka.A híroldal amit követek Facebookon,lehozta ezt a hírt hogy kiesett Besenyei Boglárka.Kíváncsiságból elolvastam a kommenteket,kivétel nélkül mindenki dicsérte a Bogit,fel voltak háborodva hogy milyen igazságtalan hogy ő esett ki,nem nézik tovább az Exatlont,valaki írta hogy példakép lehetne mások számára,legenda lett,ő a győztes számukra mert ember tudott maradni,ilyeneket.Talán azért,mert nem nézem az Exatlont,engem nem vett le a lábamról a Bogi.Nekem olyan lánynak tűnik mint a legtöbb.Tanul,dolgozik,fiatal,csinos, szerintem ugyanazt az utat járja mint a legtöbb làny.Én túlzásnak tartom azokat a kommenteket,hogy példakép,meg legenda,meg milyen nagyszerű ember.Szerintem többet látnak bele abba a lányba,mint ami.2020. máj. 28. 11:03
1/3 anonim válasza:
Sose hallottam az Exatlonról, se a csajról. Na EZ a normális!
2/3 anonim válasza:
A média által épp odalökött valaki, akiért sokan egyből rajonganak. Nincs bele semmi gondom, szerintem kívül-belül rendben van, de semmi pluszt nem láttam benne a műsorban. Egyszerűen aki képernyőre kerül, azt páran mindenképp imádni fogják, attól függetlenül, hogy mit csinál. Ha normális, akkor azért, ha különleges, akkor azért.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 így van,aki nem csinál semmit már annak is lehetnek rajongói.Azért arra is kíváncsi lennék,ha a Bogi nem egy normál alkatú lány lenne,hanem egy duci 130 kilós,akkor is ennyien odalennének érte?
2020. máj. 28. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!