Mit gondoltok azokról az emberekről, akik megmerik mutatni izmos testüket?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, világgá kürtölném, hogy végre-sok év túlsúly után- normálisan nézek ki, és már látszódik a 6 kocka. Viszont, ha elkezdek kitenni egy képet, utána egyből visszahátrálok, mert félek, hogy nagyon hivalkodó, és hogy senkit sem érdekel. Mit tanácsoltok?2020. máj. 27. 20:43
1/9 anonim válasza:
Sz..rd le, hogy ki mit gondol. Légy pozitív, légy boldog, légy büszke arra, amit elértél.
2/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével, az igazi ismerőseid úgy is tudják h érted el ezt. Ha ez megvígasztal én büszke vagyok rád.
3/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, szívesen nézegetek izmos pasikat. :D Viccet félretéve, általában az jut eszembe, hogy ezt a srácot sem az eszéért szeretik. De ha tudom, hogy az illető előtte túlsúlyos volt, az viszont elismerésre méltó. Persze túlzásba nem kell esni, de pár képet nyugodtan kitehetsz.
4/9 anonim válasza:
Tegyél ugy ki képet mintha mondanivaloja is lenne
Vicces peldak de a lényeget értsd ma ültettem egy viragot igy növekedik foto a viragrol, mellette extra bicepsz mutogatàs mivel te tartod a kezedben
Vagy igy festettem ma falat mutatod hogy milyen jol halad a melo közben letràn vagy polo nelkül kertesznadragban zsebedben kesztyü :D
Vagy kaptam egy kiscicàt es felmeztelen a nyakadban van
Igy nem olyanok lesznek a képek mintha az egoizmusod akarnàd màs képébe nyomni
5/9 anonim válasza:
Szerintem az, ha kiraksz egy előtte-utána képet, hogy így motiválj másokat, nagyon szuper lenne 🙂
6/9 Metionin válasza:
Néha nyugodtan tegyél ki képet, nincs azzal semmi. Az gáz ha valaki minden nap kiposztol egyet.
7/9 anonim válasza:
Akkor egyedül én leszek az ellenhang. Átérzem mire gondolsz, én is kényelmetlenül érzem magam hasonló szituációkban. Képet viszont simán posztolnék a helyedben, de nem edzés közben, vagy épp befeszítve, pózolva, hanem valami természetes közegben. Ott is látszódni fog, ha sokat változott a tested és még önteltnek se fogsz tűnni tőle (mégha lehetne is érvelni mellette, hogy jogosan vagy büszke a testedre a sok munka után).
8/9 anonim válasza:
Tematikus oldalakon nyugodtan. Facebookon normális ember nem kíváncsi a meztelenségedre.
Ha megtanulsz normálisan öltözködni is, akkor az sokkal inkább elismerésre méltó megjelenés lesz, mint a kockák...
9/9 anonim válasza:
Itt, GyK-n megmutathatod a változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!