Mi a véleményetek az olyan emberekről, akiknek a teljes közösségi oldaluk a füvezésről szól?
Kezdve a bemutatkozastol : pl. Weed lover / smoker / im high stb
Szinte az osszes kepuk a szivassal kapcsolatos, vagy betepve felkomas szelfi, vagy a kezben a cigi, vagy egy zacsko fu, ilyesmi.
Mi a velemenyetek?
Szerintem még életében nem látott füves cigit.
(Ha róla vannak a szelfik akkor más..de én láttam már olyat, hogy minden a weedről szól a képein meg sima marblét szív 😂)
Szerencsémre nem futottam bele még ilyenbe, de szerintem ez is az útkeresés egy része. Manapság mindent kiraknak az emberek facebookra meg instára. Valaki kocsival, valaki piával pózol, mások depressziós idézeteket osztanak meg... valaki pedig a fű mámorát választja. Van ez így.
Maradjunk annyiban, hogy nem barátkoznék egy ilyen emberrel, de ha ő neki jó ez, csinálja.
Azt hogy van koze hozza. Vagy fogyasztja rendszeresen, vagy arulja is.
Baratom fia drogos es van sok drogos haverja. Mindegyik fb profilja pont ilyen. Ok nem utat keresnek, hanem ebben elnek. Hetente tobbszor vannak beallva...
Gondolom 12-13 évesnél nem lehetnek többek.
Azok bohóckodnak ezzel.
Efölött nyomorékok csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!