Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan emberekről, akiknek a teljes közösségi oldaluk a füvezésről szól?

Figyelt kérdés

Kezdve a bemutatkozastol : pl. Weed lover / smoker / im high stb

Szinte az osszes kepuk a szivassal kapcsolatos, vagy betepve felkomas szelfi, vagy a kezben a cigi, vagy egy zacsko fu, ilyesmi.

Mi a velemenyetek?

2020. máj. 17. 22:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

Menőzés.

Aki egy kicsit is érett és van egy kis esze, az nem hangoztatja..

2020. máj. 18. 09:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért a füves embereket ne ítéljük már el. :) Én azt mondom mindenkinek, hogy próbálja ki, és utána hangoztassa az olyanokat, mint például:

- A füves egy utolsó lecsúszott drogos, függő

- A füves ember agresszív, nincsen és nem is lesz/lehet normális élete

- A füves emberrel nem lehet kapcsolatot kiépíteni. Akár baráti/ismerősi akár párkapcsolatról van szó

Ezek hülyeségek. :)

Mi előtt megtámadnátok, NEM NEM VAGYOK SEM DROGOS, SEM FÜVES. Csináltam egy darabig én is "kocásként", de ennyi. Körülbelül fél évig.

Tény, hogy 22/F létemre nem igazán jönnék össze én sem olyan lánnyal, aki drogozik. De a fű még mindig a jobbik eset, hiszen inkább ez, mint az ecstasy, speed, kristály, herbál, gomba stb stb.

Lehet kezelni, az embernek (!) nem megy el tőle az esze (!).

Viszont! Azt tisztázzuk le, hogy a fű NEM MINDENKINEK VALÓ! Ez tény, és kész! Ha valaki olyan a fűtől amilyen, akkor annak két oka lehet:

- Valójában nem fűt szív, átbaszták.

- Akár testileg, akár szellemileg nem alkalmas rá.

Elárulom egyébként, hogy egyáltalán nem kell tartani a fűtől. :) Én is görcsöltem az elsőnél, sőt még utána is egyszer-kétszer, de semmi extra nincsen benne. Jó az, hogy ha az ember kicsit be van tépve, el van lazulva. :) Aki akarja, próbálja ki! Nyilván ez teljesen szubjektív stb.

DE! NE A FÓRUMOKRÓL, MÉDIÁBÓL, YOUTUBERÓL ÉS A KÖRNYEZŐ HULLADÉK OLDALAKRÓL ÉS A KÜLÖNBÖZŐ FACEBOOK "OLDALAKRÓL" alkossatok már véleményt! Hány ingerem van tőletek, az ilyen emberektől. Remélem, máshoz is ennyire értetek. Ja nem, csak osszátok az észt!

Sokan félnek a füvesektől, pedig higgyetek nekem, egyáltalán nem rossz emberek. És itt nem arról beszélek, aki csak buliban szív, viszont nyilván nem is arra, aki egész nap azt szívja. Mert az előbbi az nem drogos, és nem füves, az utóbbi viszont már igen. Az függő. Ettől függetlenül rendben lehet az élete, lehet értelmes az olyan is, aki naponta több Grammot elszív. Viszont ott már érdemes elgondolkodni, hogy ha kb 500g-t elszív 3 hónap alatt, akkor vajon hogyan állhat nála a szénája, mármint fejben. Hiszen, azért még sincsen nálunk idehaza olyan, hogy Snoop Dog, legalábbis nem tudok róla. :D

Nyilván az utóbbival esetleg ismerősi viszonyt tartanék fent (nemtől függetlenül, egyértelműen), de semmi több.

Anno rengeteg ismerősöm, pontosabban osztálytársam is voltak, akik tolták kb 6-7-8 éve azt a bizonyos herbált. Volt, aki meg is halt.

Azt kéne lenézni, elítélni, illetve a különböző pszichoaktív és szintetikus szarokat, azaz szereket.

Tehát még egyszer! Én sem mondom azt senkinek, hogy ha füvezik, hogy hű de fasza! Elvégre, kábítószerről beszélünk, drogról, ami sajnos illegális kis hazánkban.

Gyógyászati célra, illetve saját felhasználásra (saját termesztésre NEM) engedélyezném, utóbbit nyilván SZIGORÚ feltételekkel. Például csak 20-22 év felett, és folyamatos fél éves pszicho vizsgálat után. Vagy hasonlókkal. Mert mint írtam, nem mindenki alkalmas, képes rá, akár arra, hogy folyamatosan fogyassza.

Képes gyógyítani, kezelni a rákot, és más egyéb akár súlyos betegségeket is. E mellett még valamennyire fájdalomcsillapító hatása is van.

2020. jún. 28. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!