Mi erre a helyes megoldás?...ha egyáltalán van
Figyelt kérdés
Anyám és Apám egyfolytában csak veszekednek. Már attól elmegy a maradék életkedvem, ha csak meghallom Őket beszélgetni.(minden egyes szavukból az sugárzik, hogy legszívesebben megfojtanák egymást egy kanál vízben). Ilyenkor kiszáll belőlem minden erő és csak aludni akarok(és Ők nem értik, hogy miért). Folytonos káromkodás és szitkozódás, ez jellemzi a mindennapokat. Sajnos anyagilag nem tehetem meg, hogy kiszabaduljak innen! Tudom, hogy nem vagyok egyedül! Akármilyen véleményt szívesen fogadok!
Köszönöm előre is!
2020. máj. 27. 15:42
1/4 anonim válasza:
Ülj le velük és mondd el nekik, hogy vagy keressenek párterapeutát, vagy dolgozzák ki maguk, vagy váljanak el, mert ez se nekik se neked nem egészséges élet.
2/4 anonim válasza:
Gondolom 50+ mindkettőjük. Van egy rossz hírem, ők már nem fognak változni, sőt egyre türelmetlenebbek lesznek. Csak az a megoldás számodra, ha mielőbb megpattansz otthonról.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2020. máj. 28. 02:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!