Mit szólnátok ha anyosotok bele akarna abba szólni hogy mit és hol dolgozzatok?
Figyelt kérdés
Az én végzettségem Gyógymasszőr valamint mindig is érdekelt az alternatív gyógyítás is. Eldontottem hogy szeretnék ezzel ismét foglalkozni, mert 10 eve abbahagytam ezt a szakmát, mert a ferjemnek ez nem tetszett. Azóta csak sodrodom, sehol sem talalom a helyem. Par napja, végső elkeseredesemben mondtam a ferjemnek hogy ismét a gyogyitassal akarok foglalkozni, mert ez vagyok én, ehhez értek. Ő azt mondta, rendben megerti és segíteni fog ebben hogy ismét ebben tudjak dolgozni. Ma elmondtam a terveim anyosomnak, erre ő teljesen kiakadt, hogy milyen alja dolog masszírozni másokat és elkeudte a fejemhez vágni hogy bezzeg neki és az ő csaladjanak mennyi diplomaja van, ők milyen sokra vitték az eletben. Nekem nagyon rosszul esett ez ahogyan mondta és nemtetszeset fejezte ki. Ti mit tennetek? 32N2020. máj. 27. 13:14
11/14 anonim válasza:
Csináld, közben csinálj egy orvosi diplomát aztán kiröhögheted
12/14 A kérdező kommentje:
Azt kellene, bár lenne elég pénzem rá :D
2020. máj. 27. 13:54
13/14 Sunshinedoll válasza:
Biztosan nekem is rosszul esne, bár inkább dühítene, mint rosszul esne. Megmondanám neki, hogy sorry mama, ez van, ez a szakmám, ezt szeretem csinálni, nem kell mindenkinek öt diploma, hogy hasznosnak érezze magát. Csókolom.
14/14 anonim válasza:
Mit tennék? Kinevetném. Ugyan mi köze hozzá, mivel foglalkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!