Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embernek meg van minden...

Az embernek meg van minden ereje ahhoz, hogy szépet és jót cselekedjen miért nem teszi? Miért önző legtöbbször?

Figyelt kérdés

En nem tudom elkepzelni hogy a vilagban barmi fontosabb lehetne mint embertarsainknak jot cselekedni! Szinte biztos vagyok abban hogy minden ember a szepet es a jot valasztana!

Akkor miert van ennyi rossz dolog a vilagban ha a vilag a beke fele hajt folyamatosan?

Szeretnek egy bekes gazdag szeretetben nyugalomban teljes vilagban elni itt a Földön!

Ti is ezt akarjatok mind ! ! !

2020. máj. 26. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Az elet nem egy habostorta, van amikor bizony a sajat erdekeit kell nezze az ember a mase helyrtt, illetve az se igaz h vehtelen eronk es turelmunk lenne a tobbi emberhez.
2020. máj. 26. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Ertem en, hogy visszavagy az Edenbe, de hat sajnos kiuzettunk onnan. He Huston, ez itt a Fold! Itt ilyen az elet :) Tulelesre hajt mindenki ...
2020. máj. 26. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
visszavagysz
2020. máj. 26. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam így néz ki a rangsor:

1. Saját magam boldogsága.

2. A családom és párom boldogsága.

3. A barátaim boldogsága.

4. A kollégáim és edzőtársaim boldogsága.

5. A közvetlen környezetem boldogsága.

6. Mindenki más boldogsága.

2020. máj. 26. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az embernek nincs meg ehhez minden ereje. Max szeretné, hogy legyen. Te is önző vagy, hiszen azt hiszed jobbá tudsz tenni másokat. Ugyan miért tudnád más életét befolyásolni? Te sem vagy jobb hidd el. Először ezzel nézz szembe, utána majd belátod, hogy talán hathatsz mások életére, de nem mindenkiére és azt is, hogy attól, hogy valaki magával törődik először nem lesz még rossz ember. A világ nem csapatokból áll, jókból meg rosszakból, kékekből meg zöldekből. Az ember sokféle kinek ez, kinek az a fontos. Szép törekvés a jó felé terelni az embereket, de naivitás és butaság azt hinni mindenkit lehet.
2020. máj. 26. 19:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy önző vagyok mert azt szeretném, hogy szebb világ legyen.

Talán te nem a jót választanád ha tehetnéd! Biztos vagyok benne, hogy igen.

Ha tehetnéd adnál valami szépet a világnak amivel másokat boldoggá tennél?

2020. máj. 26. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy ilyen világ, az tuti, de vannak, akik nem bírnak magukkal, így belerondítanak a jó dolgokba is, mert nekik nem jó, ha unalmas az élet, így szeretik keverni a kását...
2020. máj. 26. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Évekig normális és korrekt voltam, másoknak is segítettem, ha úgy volt. Nem haladtam az életben, sokan kihasználták a dolgot és csak szívtam. Köszönöm, én ebből nem kérek. Ha valaki rászolgál és bizonyít, akkor segítek neki, de a többiek nem érdekelnek.
2020. máj. 26. 23:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Persze tokeletesen egyetertek az utolsoval. En azt szeretnem ha minden emberben meglenne az a fajta hozzaallas hogy vegsosoron mind egyek vagyunk es a Föld a mi kozos oroksegunk. Amit kotelesek vagyunk jobbatenni es nem csak lelakni es egymast kihasznalni.

Meg van minden emberben az alkotas vagya, es az iskolaban mar foglalkozni kene az erzelmek kezelesevel. A valodi erzekek, az igazi javak megmutatasaval. Es nem a penzhajhaszat es az erzelmek elnyomasaval kene foglalkozni!

2020. máj. 27. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!