Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baj lehet velem?

Mi baj lehet velem?

Figyelt kérdés
Sikeres vagyok és jóképű, mégsem igazán kellek a nőknek. Valahogy a társalgás során úszik el az egész. Megmondom őszintén, régebben azt hittem, hogy elég lesz az, ha sikeres vagyok és mellette jóképű is, de nem. Valahogy nem. Aztán most meg ott tartok, hogy ezen az oldalon kell megkérdeznem, mégis mi a franc van velem.

2020. máj. 19. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%
Lehet, hogy nem vagy elég sikeres és elég jóképű. Ne érd be a jelenlegi helyzettel, hanem dolgozz azon, hogy még sikeresebb és még jóképűbb legyél. De ott se állj meg, dolgozz tovább, hogy még annál is sikeresebb és jóképűbb legyél. Mert tudod, az ember sosem lehet elég sikeres és jóképű.
2020. máj. 20. 01:52
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Írnál egy hosszabb listát a tulajdonságaidról.? Illetve arról általában hogy zajlik egy randi? Mik az érdeklődési köreid? Mennyit dumálsz te a randin és mennyit a csajszi?
2020. jún. 15. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!