Hogy legyek kemény, nagyon erős és veszélyes?
"Hogy legyek kemény, nagyon erős és veszélyes?"
Ha alapbeallitasbol nem hozod a format, akkor csak ujra kell szuletned. Ha hiszel a reinkarnacioban, akkor menni fog. Addig meg almodozz csak nyugodtan butyok :)
Ennek mi az értelme amúgy ? Amúgy kezdj el konditerembe járni, 1-2 év és izmosabb "veszélyesebb" leszel. Amúgy ő rossz példa, bunkó, erőszakos, köcsög embernek lenni nem kifizetődő tesó! Sok barátod nem lesz, azt most megmondom ha egy ilyen szakaszon szeretnél végigmenni.Vagy esetleg küzdősport, thai box, brazil jiu-jitsu. Én thai box-olok személy szerint, keménysport, de az önbizalom az megnől. Nem azt mondom, hogy nem jó ha nem kötnek beléd, meg, hogy megtudod védeni magad. Csak ne legyél olyan ember aki a gyengébbeket bántja, vagy tiszteletlen. Ilyen gyereket szoktam földhöz vágni. Csak legyél önmagad, "Be you". :)
17 F
Mentális helyett inkább személyiség*
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!