Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem zavar benneteket a sok...

Nem zavar benneteket a sok aberrált "troll" ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Pár napja regisztráltam és rengeteg a kérdésekhez nem illő, érzéketlen, troll választ olvastam, akár a legszomorúbb történetek alatt is. Ignorálom is az oldalt, nem hiányzik ez az életemből, csupán erre még kíváncsi vagyok. Titeket nem zavar? A legtöbbjük borzasztó sok komplexussal küzd, és akár súlyosabb gondjaik is vannak. Ha nem ez lenne a hivatásom, még gyönyörködtetne is a rengeteg retardált személyiségfejlődés.
2020. máj. 17. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Engem csak akkor zavarnak amikor valaki tenyleg bajban van es érzelmileg gyenge, de mas csak azert is mocsok vele. Fel se fogja hogy ezzel milyen serelmeket tud okozni.
2020. máj. 17. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
De a troll, kamu kérdés is rengeteg.
2020. máj. 17. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, en mar egy honapja gyakrabban hasznalom az oldalt es pont azt latom, hogy a normalis kerdezoknek igyekszik mindenki segiteni. Mondjuk 10bol 1 van ott, ahol bevagnak valami random bunkosagot, de a tobbiek tok normalisak. Sokan rohadt hosszu valaszokat irnak, kikeresnek dolgokat a kerdezoknek meg minden. Nyilvan ez egy anonim oldal, van par lelkiszegeny aki csak trollkodasra hasznalja, de osszessegeben szerintem a segito szandek dominansabban jelen van. Es nagyon sok a kamukerdes, meg a fel analfabetak altal kihanyt xarsag, inkabb azok alatt szoktak trollkodni, de az meg inkabb vicces.
2020. máj. 17. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy úgy mint a való életben, itt is megtalálható a homo sapiens minden fajtája. Az őrjöngő proli, a komplexusos, a teljesen retardált, a frusztrált agresszív, aki csak azért jön fel, hogy másokat oltogasson, hogy ezzel jobban érezze magát, mert a való életében senkinek érzi magát, vagy a perverz, fétises stb.

De ezek mellett tényleg sok a segítő szándékú ember is, akik valóban azért jönnek, hogy tapasztalatot cseréljenek, az elvárható kölcsönös tisztelet megadása mellett. Egyébként szerintem a Facebook komment szekciója ebből a szempontból sokkal siralmasabb, pedig ott még az arcukat is vállalják a felhasználók.

2020. máj. 17. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is zavarnak a trollok, de akikről beszélsz, nem feltétlenül azok. Egyesek csak tudják, hogy kivel beszélnek és mit lehet neki mondani.

Mert a másik oldalról az is zavaró ám, amikor valaki naponta kiírja ugyanazt a kérdést és tojik a válaszokra. Rajta nem lehet segíteni, csak rabolja mindenki idejét. Mit kéne nekik írni szerinted?

2020. máj. 17. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet jelenteni a válaszokat egyébként, ha sértő vagy nem oda illő akkor törlik, és annyi, nem kell magatokra venni.

Egyébként nem feltétlenül "troll kérdések" vannak itt. Mert néha kiírnak ugyan olyanokat, ami nem történt (még) meg, és segítséget kérnek azügyben (szexualitás kategória - gyakran olvasgatok ott), de nem hiába írják ki akkor sem. Csupán ha eljön az ideje, akkor tudni szeretnék, hogy mitévők legyenek, hogy viszonyuljanak a dolgokhoz. Én szívesen válaszolok, segítek mindig bármiben, mivel ez a szakterületem. Mégis csak jobb tudni a dolgokat, mint nem tudni, mikor eljön az idő.

A tényleg troll kérdésekről csak annyit, hadd írkáljanak, ha annyira unatkoznak az emberek. Viszont olvastam pár nagyon durvát is (öngyilkossággal kapcsolatosakat). És itt hoznám szóba a válaszadókat is, nem számít ki miért ír ki olyan kérdéseket, soha semmilyen esetben nem szabad adni a lovat az emberek alá ilyen témában! Meg van az esélye, hogy még sem kamu, tényleg annyira elkeseredett valaki, hogy már csak ide fordulhat segítségért, senki nem hallgat rá otthon. Akkor mit tegyen? Ha nem tudsz segítő szándékkal írni, akkor inkább ne írj semmit, főleg ne olyant amivel még rontasz a helyzeten!

Elsősorban minden helyzetben segítőkésznek kell lenned, nem gyanakvónak, bár a gyanakvás sokszor ott van mindenkiben, akkor sem szabad rontani az esetlegesen már rossz helyzeten.

2020. máj. 17. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!