Zavar benneteket, ha valaki nem viszonozza a köszönéseteket? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
Legközelebb már nem köszönök neki.
Annyira nem zavar, de azért bántja a csõrömet.
En egyszer nagyon pofára estem.Egy idõsebb távolabbi jómódu szomszédnak mertem köszönni.A utcán babrált valamit.Visszaköszönt,de azt mondta,mi nem vagyunk barátok.Közelebbrõl nem ismerjük egymást,de ugy gondoltam ha már ott megyek el mellette,illik köszönni.A meglepetéstõl meg sem tudtam szólalni,egy hétig bántott,hogy miért voltam ilyen paraszt,hogy köszöntem ennek a hölgy vagyis nagyságos asszonynak.
Engem nem zavar, nem lehet tudni hogy mikor ki van olyan hangulatban, hogy még a látványodat is a pokolba kívána, hát ha még hozzá is szólsz..
Látom azért itt elég egyöntetűek a válaszok. Tudjátok, engem mi zavar? Amikor nem köszönök vissza valakinek, és ennek ellenére másnap is meg azután is meg hetekig örökké köszönget...
Iskolában rendszeresen előfordul. Köszönök egy tanárnak, -mert ha nem köszönök, én vagyok leb.szva- az meg néz rám, mint borjú a kapura, és elmegy mellettem.
Igazából már úgy vagyok vele, hogy nem is érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!