Van meg kemeny masfel nap elgondolkodni tenyleg minden jovolt amit csinaltunk ott folytatjuk(haracsolas tulekedes tepes szakitas rohanas stb.)ahol abbahagytuk Vagy megvaltozunk,adunk magunknak egy megegy eselyt?!?
Figyelt kérdés
Van meg bo 30orank...
Vagy ott folytatjuk...
2020. máj. 16. 19:45
11/19 A kérdező kommentje:
10milliomod magammal egyutt igen!
2020. máj. 21. 09:16
12/19 A kérdező kommentje:
Nem változunk meg,nem tudunk lehet nem is akarunk...a többség ember a zárt szájon át is sz.rik a másikba....
2020. jún. 24. 18:04
13/19 anonim válasza:
Neked vagy saját magadon kellene változtatnod, vagy a környezeteden. Úgy értem, ha a munkahelyeden vannak szemét, másokat átgázoló emberek, akkor válts munkahelyet. Ha a szomszédaid gázok, akkor költözz el. A többi ember nem fog megváltozni a kedvedért.
14/19 A kérdező kommentje:
a keressztényértékek azon alapulnak hogy Magunkon változtatukésnem másban áskálódunk!ezálltal változik egy világ....
2020. jún. 25. 13:18
15/19 anonim válasza:
Mi lesz 30 óra múlva? Nem értem.
16/19 A kérdező kommentje:
régi kérdés-most lett kiemelve-ez az újranyitás körüli állapotokra vonatkozott....
2020. jún. 25. 16:40
17/19 anonim válasza:
Tudjuk, hogy az újranyitás körüli állapotokra vonatkozott, de már akkor sem tudtuk, mit szeretnél közölni. Kérlek, fogalmazd meg a gondolataidat kifejtett mondatokban, mert NEM ÉRTJÜK, MIT SZERETNÉL. Köszi.
18/19 A kérdező kommentje:
Rájöttem....pozitív csalódás:változunk fejlődünk:ave pokorni Lia-ha a régi vült a normális létforma:ahhoz ne terjünk vissza!érdemes azt a műsort a rádióban visszahallgatni.megismételni!
2020. jún. 27. 22:38
19/19 anonim válasza:
Köszi. Kedvelem Pokorny Liát, egyszer volt hozzá szerencsém személyesen is, és hihetetlenül kedves és egyszerű (a szó nemesebbik értelmében!)
Szóval mindenképp meghallgatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!