Van meg kemeny masfel nap elgondolkodni tenyleg minden jovolt amit csinaltunk ott folytatjuk(haracsolas tulekedes tepes szakitas rohanas stb.)ahol abbahagytuk Vagy megvaltozunk,adunk magunknak egy megegy eselyt?!?
Figyelt kérdés
Van meg bo 30orank...
Vagy ott folytatjuk...
2020. máj. 16. 19:45
1/19 anonim válasza:
Tuti nem fog vàltozni semmi. Minden ugyanúgy fog menni tovább, ahogy eddig sajnos. :(
2/19 anonim válasza:
Mi lesz 30 óra múlva? Nekem megint nem szóltak...
3/19 anonim válasza:
Úgy beszélsz róla, mintha eddig nem szart volna bele az egészbe mindenki...
4/19 anonim válasza:
Ugyanaz lesz mint előtte,mindenki kiszabadul,mint az állatok a karámból.
5/19 A kérdező kommentje:
Bar egy nagyon fontos iras irja akik idaig is goniszak voltak maradjanak azok a jok meg jok,efelol nincs ketsegem ezt konnyu betartani,megvaltozni jova valni az a nem egyszerubb folyamat,de eme fontos irat irja semmi sem lehetetlen es minden lehetseges-bizzunk!
2020. máj. 16. 22:34
6/19 A kérdező kommentje:
Akik tulelik ezt a virust unnepelhetnek ok mar"az emberiseg utani emberek lesznek"!
2020. máj. 16. 23:03
7/19 anonim válasza:
Miről beszélsz te?
Beszélünk egy vírusról aminek eddig 300 ezer halálos áldozata volt.
Csak mellékesen megjegyzem, hogy átlagosan a napi halálozások száma 150+ ezer fő és csak idén 2-2,5 Magyarországnyi ember halálozott el.
8/19 A kérdező kommentje:
Attol meg vmit nem lehet megunnepelni kozossegi szinten?!?a kozos emberiseg unnepe nettol fuggetlenul?!?
2020. máj. 17. 01:46
9/19 anonim válasza:
Szemely szerint remélem, hogy minden ugyanott folytatódik, ahol abbamaradt. Jó emberekkel vagyok körülvéve, jó munkám van, szép volt az életem a virus előtt :)
10/19 anonim válasza:
És szerinted csak rólad szól a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!