Észrevettétek hogy kevesebb a kérdés amióta új színekben pompázik ez a fórum?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 22:47
11/15 anonim válasza:
Szerintem (talán) a betűtípussal van a legnagyobb baj. Egy hosszabb kommentet vagy privát üzenetet egyenesen fájdalmas elolvasni miatta.
12/15 anonim válasza:
Jobb az új felület, csak a régit (ami egy elavult fos volt) annyit néztük hosszú ideig, hogy az új nagyon szokatlan, zavaró. De ez csak egy ideig lesz így, majd megszokják az emberek. Amikor egy weboldal új dizájnt kap, mindig ez van.
Egyedül az zavar, hogy a válaszadóknál nincs kiírva számmal a százalékuk.
Ha meg kevés a kérdés, akkor szólni kell a gyakoris celebeknek, a munkaügyis trollnak, a bombanősnek pl. és egyből lesznek ám kérdések. :D
13/15 anonim válasza:
A kinézetet újra kéne gondolni vagy visszaállítani. Ha majd nem lesz meg a 6 millió/hó bevétel, akkor visszaállítják.
14/15 anonim válasza:
Én is csak azért maradtam, mert beszélgetek itt valakivel. Így elég sokat lógok fenn minden nap. Viszont zavar a dizájn és ha ez nem lenne, már fel sem jönnék.
15/15 anonim válasza:
Igen, mert egyfajta rostarendszer is lett ebben az új módiban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!