Ismerősöm miért gyűlöli a melegeket?
Figyelt kérdés
Nem túlzás amit írtam, idézem "múltkor láttam hogy megfogta 2 lány egymás kezét majdnem elhánytam magam". Ti mit gondoltok erről?2020. máj. 14. 20:33
12/25 anonim válasza:
Lehet hogy éppen azért nincsen senkije mert ilyen véleménye van. Szerintem az emberek, pláne a fiatalok nagy többsége manapság már elfogadó. De ha nem is tetszik valakinek ez a dolog akkor is durva ilyet mondani, amit az ismerősöd. Bőven benne van hogyha ilyen véleményt fogalmaz meg akkor esetleg más témákról is hasonlóan szélsőségesen gondolkodik, ami a legtöbb embernek nem fog tetszeni.
13/25 anonim válasza:
Semmit.
A te ismerősöd miért nem kérdezed meg ?!
Biztosra veszem hogy te jobban ismered, mint én vagy bárki más a gyakori kérdésekről.
14/25 anonim válasza:
Én meleg vagyok, de a leszbiket én se szeretem, meg a transzokat se, fõleg azokat nem. És? Jogom van hozzá. Ahogy neki is. Ahogy neked is ezt furcsának tartani. Én nem veszem be ezeket a divatos elméleteket arról, hogy mindenkit tolerálni kell. Tolerálják azt, hogy valakik nem tolerálják a melegeket. Ennyi.
15/25 A kérdező kommentje:
Igazából elég magának való. Nem véletlen írtam,hogy ismerős mert már nem, hogy barátomnak haveromnak sem tartom én személyszerint úgy vélem, hogy ez a tolerancia inteligencián alapul. Mostanság kerülöm, de ha egy ilyen kérdést nekiszegeznék egyből hőbörögne.
2020. máj. 15. 08:06
16/25 anonim válasza:
Le kell szarni.
Az ilyen "mérgező" emberekről nem kell tudomást venni.
Idővel megtudja,milyen az,ha mocskolják...
17/25 A kérdező kommentje:
Jelenleg ezt is csinálom. Rájöttem, hogy éveken át lelkileg és agyilag is lehúzott.
2020. máj. 15. 08:31
18/25 anonim válasza:
Jól teszed.
Sajnos ezek ilyen rohadt energiavámpírok.
Szégyen,h léteznek...
19/25 anonim válasza:
15
"inteligencián alapul"
"Nem véletlen írtam,hogy ismerős mert már nem, hogy barátomnak haveromnak sem tartom"
Mégis te foglalkozol vele folyamatosan,egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni az ilyen embereket.
Ha az életben ennyire leállunk foglalkozni, a látszólag minket nem érdeklő dolgokkal, akkor naponta 5 ilyen kérdéssel bővíthetnénk a gyk-t :D
20/25 anonim válasza:
Talán mert rejtetten ő is meleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!