"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
Oscar Wilde
"May the wind under your wings bear you where the sun sails and the moon walks."
- J. R. R. Tolkien
"A friend in need is a friend indeed." ~ Angol közmondás
"A világ hidd el, a jóra éhes. Az ember mindig a széptől ékes." ~ Neoton Familia
"Antes que te cases, mira lo que haces" ~ Latinamerikai közmondás (Gondolkodj mielőtt cselekszel)
"No hay miel sin hiel" ~ Spanyol közmondás (Nincs öröm üröm nélkül)
Ez egy saját idézet, de szerintem egész jó :)
"Amikor mindenki utál, én akkor is szeretek mindenkit."
"The best cure for the body is a silent mind."
Ez pedig egy sajátom: "Soha ne a jövőtől félj, hanem attól, hogy nem éled át a jelent."
Az egyetlen fegyver, amit bűntetés nélkül vethetsz be az emberek ellen, az a beképzeltség.
By: Én
A vadászatot egyáltalán nem a lövés tudománya, nem a gyilkolás és nem az étel, a bőr s a trófea jelenti, hanem mindez együtt, és még sok sok minden, ami túl van ezeken. Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez a család táplálékának megszerzésére, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete, még ilyen fagylaltállapotban is... és ha nem szólhat a puska, akkor is!
Fekete István
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!