Hogy bír anyám ennyit telefonálni?
Reggel fél nyolckor arra ébredek, hogy telefonál. Ma reggel is egy szót se szólhattam hozzá, mert ebben a pillanatban is beszél. Reggel óta szünet nélkül.
Csak akkor teszi le valakivel, ha hívják. 4 telefonja van, a vonalassal együtt. 2 telefonon beszél egyszerre, mind a barátnőivel, meg néha üzleti dolgokról üzlettársakkal.
A legrosszabb az egészben, hogy nagyon rosszul hall gondolom, ezért nagyon nagyon hangosan beszél. Annyira irritáló.
Fent az emeleten ahol van a szobám, még csukott ajtó mögött is felhallatszi kannyira ,hogy minden szavát értsem. Annyira idegesít!!!!!!!!!!
Hát pedig örülnék, ha velem beszélne ennyit. Tudod milyen xar, hogy az ofőnek nagoyn fontos közölni valója van a szülőkkel, folyton nyaggat, hogy megmondtam-e már anyának, de nem tudom, mert bszik letenni a telefont.
Ott állok, integetek, hogy anya könyörgöm figyeljél már egy kicsit, fontos!!!, de nem, elfordul és még bocsánatot is kér attól akivel beszélget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!