Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Kaptam egy tábla nagy milka csokit a nagymamámtól névnapomra és direkt mondtam apámnak,hogy ne egyen bele...

Betettem a hűtőbe,kinyitom reggel a hűtőt és azt veszem észre hogy a fél tábla hiányzik.

Aztán jött azzal,hogy a csoki őt is illeti mert egy család vagyunk...

Szerintem elég nagy parasztság, hogy direkt felhívom a figyelmét, hogy ne egyen bele mert azt én kaptam,de mégis...

Ti kinek adnátok igazat?

Mi a véleményetek erről?

2020. máj. 11. 21:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

nekem nem lenne pofim ezt mondanom a sajat apamnak aki mindent megtett azert h az legyek aki vagyok, mennyit tett erted es.te tiszteletlenul odaálsz h ne egyen belolle.

Te se voltal nevelve rendesen. Azert lettel ilyen .sajnalom de annyira okos nem biztos h vagy h beerd de jo lenne

2020. máj. 15. 10:08
 22/28 A kérdező kommentje:

utolsó!

Azért mondtam neki,mert sejtettem higy megfogja enni,de azért bíztam benne hogy talán nem.

Ha kér akkor adok,de nem egyen csak úgy bele

2020. máj. 15. 11:07
 23/28 anonim ***** válasza:
A 19-es válaszolónak tökéletesen igaza van, de úgy tűnik, ezt itt sokan képtelenek felfogni.
2020. máj. 17. 09:45
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

az apam sose mondta meg nekem.h ne egyek a csokijabol peldaul.

Ha o jo velem mindig es megosztja a sajat csokijat, etelét akkor én h mondjam az apamnak h ne egyen ez olyan mintha en elvarnam h o csak adjon mert "kotelessege" nekem pedig semmit sem kell tenni.

Rosszul gondoljatok.

Nekunk is kell a szulok fele tennunk dolgokat es az apro kedvessegek fontosak.

pl ha tudtad h apad ugyis eszik belolle akkor meg kellett volna kinalnod.

Na mindegy a te dontesed.

Ez is peldaul a tisztelet egyik jele

2020. máj. 17. 17:18
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
24-es, szerintem meg az a tisztelet jele, hogy nem zabálom meg kérdezés nélkül, sőt kérés ellenére más ajándék csokiját (akármilyen rokoni viszonyban is állok vele).
2020. máj. 17. 17:48
 26/28 anonim ***** válasza:
85%
Többek közt van egy 14 éves fiam. Sose ennék bele, vagyis pontosabban sose bontanám fel stikában, nélküle!!! az ajándék csokiját. És itt ezen van a hangsúly. Úgyhogy apád viselkedése kritikán aluli.
2020. jún. 2. 07:44
 27/28 anonim ***** válasza:
81%

Ez a probléma nálunk minden napi :( húsvétra kapott csokikból se én se tesóm nem evett és mégis elfogytak (anya nem szereti a csokit), persze apa állítja ő nem ette mégis az ő zsebében voltak a papírok. Van hogy bejön a szobámba és elkezd kutakodni csoki után és amit talál megeszi.

Én egyértelműen neked adok igazat!

2020. jún. 5. 14:05
 28/28 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ha evett belõlle akkor azt kellett volna mondja:kislányom ma visszaveszem neked , sajnos nagyon megkívántam , de ma visszavásárolom .

De szerintem itt nem csak a csoki hanem alapból kommunikációs problémák vannak közöttetek, ami általában a szülõk hibájából ered.

Ha visszaveszi neked akkor tényleg nem csinálnék problémát.

Ha nem akkor megkérném hogy vegye vissza, és tök jogosan.

Ez így a korrekt

2020. jún. 8. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!