Mi a véleményetek erről?
Kaptam egy tábla nagy milka csokit a nagymamámtól névnapomra és direkt mondtam apámnak,hogy ne egyen bele...
Betettem a hűtőbe,kinyitom reggel a hűtőt és azt veszem észre hogy a fél tábla hiányzik.
Aztán jött azzal,hogy a csoki őt is illeti mert egy család vagyunk...
Szerintem elég nagy parasztság, hogy direkt felhívom a figyelmét, hogy ne egyen bele mert azt én kaptam,de mégis...
Ti kinek adnátok igazat?
Mi a véleményetek erről?
nekem nem lenne pofim ezt mondanom a sajat apamnak aki mindent megtett azert h az legyek aki vagyok, mennyit tett erted es.te tiszteletlenul odaálsz h ne egyen belolle.
Te se voltal nevelve rendesen. Azert lettel ilyen .sajnalom de annyira okos nem biztos h vagy h beerd de jo lenne
utolsó!
Azért mondtam neki,mert sejtettem higy megfogja enni,de azért bíztam benne hogy talán nem.
Ha kér akkor adok,de nem egyen csak úgy bele
az apam sose mondta meg nekem.h ne egyek a csokijabol peldaul.
Ha o jo velem mindig es megosztja a sajat csokijat, etelét akkor én h mondjam az apamnak h ne egyen ez olyan mintha en elvarnam h o csak adjon mert "kotelessege" nekem pedig semmit sem kell tenni.
Rosszul gondoljatok.
Nekunk is kell a szulok fele tennunk dolgokat es az apro kedvessegek fontosak.
pl ha tudtad h apad ugyis eszik belolle akkor meg kellett volna kinalnod.
Na mindegy a te dontesed.
Ez is peldaul a tisztelet egyik jele
Ez a probléma nálunk minden napi :( húsvétra kapott csokikból se én se tesóm nem evett és mégis elfogytak (anya nem szereti a csokit), persze apa állítja ő nem ette mégis az ő zsebében voltak a papírok. Van hogy bejön a szobámba és elkezd kutakodni csoki után és amit talál megeszi.
Én egyértelműen neked adok igazat!
Szerintem ha evett belõlle akkor azt kellett volna mondja:kislányom ma visszaveszem neked , sajnos nagyon megkívántam , de ma visszavásárolom .
De szerintem itt nem csak a csoki hanem alapból kommunikációs problémák vannak közöttetek, ami általában a szülõk hibájából ered.
Ha visszaveszi neked akkor tényleg nem csinálnék problémát.
Ha nem akkor megkérném hogy vegye vissza, és tök jogosan.
Ez így a korrekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!