Mi a véleményetek erről?
Kaptam egy tábla nagy milka csokit a nagymamámtól névnapomra és direkt mondtam apámnak,hogy ne egyen bele...
Betettem a hűtőbe,kinyitom reggel a hűtőt és azt veszem észre hogy a fél tábla hiányzik.
Aztán jött azzal,hogy a csoki őt is illeti mert egy család vagyunk...
Szerintem elég nagy parasztság, hogy direkt felhívom a figyelmét, hogy ne egyen bele mert azt én kaptam,de mégis...
Ti kinek adnátok igazat?
Mi a véleményetek erről?
Neked adok igazat, de ettől nem lesz új tábla csokid.
Mondjuk én ha tudom, hogy apám ilyen édesszájú, és eleve szólnom kell, hogy ne egye meg, nem raktam volna hűtőbe, hanem a saját szobámba viszem, és elteszem. Csokit nem nagyon kell hűtőbe rakni
#1 :)
Akkor szólok a gyámügynek hogy éheztet :D
Ennyi erővel...
Köszönöm a választ!
Mostmár nyilván rájöttem hogy nem nagyon kellett volna berakni a hűtőbe,de megvolt olvadva.
És azért elég rossz úgy enni.
Az meg,hogy ne rakhatom be a saját kajámat a hűtőbe úgy hogy ne kelljen "lemondani" a feléről... 😀 Nem valami jó dolog
Örülök, hogy tetszik 😀
Még annyit szeretnék írni,h én is megkínálom ha látom hogy szeretné,de rájövök hogy semmi értelme ha úgy is kiszolgálja magát :D
Kétszer nem fogom odaadni neki 😀😀😀
Volt egyáltalán a kapcsolatotokban valaha is bizalom és tisztelet?
Mivel ebből a szituból leszűrhető, hogy apukád nem tartja tiszteletben a kérésedet.
Ez b..nkóság. Csináltál valamit, hogy ennyire megromlott a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!