Mi a véleményetek erről?
Kaptam egy tábla nagy milka csokit a nagymamámtól névnapomra és direkt mondtam apámnak,hogy ne egyen bele...
Betettem a hűtőbe,kinyitom reggel a hűtőt és azt veszem észre hogy a fél tábla hiányzik.
Aztán jött azzal,hogy a csoki őt is illeti mert egy család vagyunk...
Szerintem elég nagy parasztság, hogy direkt felhívom a figyelmét, hogy ne egyen bele mert azt én kaptam,de mégis...
Ti kinek adnátok igazat?
Mi a véleményetek erről?
Ez nettó bunkóság már ne haragudj. A csokit ajándékba kapta a kérdező, és nem tartozik belőle senkinek se egy darabbal se. Kérdezés nélkül meg FŐLEG nem nyúlunk a más kajájához!
Micsoda proli válaszadók vannak itt...
Nálunk úgy van, ha valakinek van valami kis csemegéje (rágcsa, csoki stb.) akkor az az övé. Nem veszünk belőle kérés nélkül.
Ajándék csoki pedig a tabuk, tabuja.
Úgyis ad a belőle, de felzabálni a gyerekem ajándék csokijának felét, egyszerűen pofátlanság.
Apád egy bunkó! Anyád mit szól ehhez?
"Ti kinek adnátok igazat?"
Neked.
"Mi a véleményetek erről?"
Ő az apád és kár volt emiatt kérdést kiírni. Nem történt tragédia.
Ne haragudj, nem rosszból írom. Ők is emberek, nem tudom hány éves vagy és a szüleid hány évesek. Viszont lehet jobban esett volna nekik, hogy azt mondod, hogy kaptál egy csokit ha kértek belőle egyetek. Igen rossz dolog volt enni belőle, ha már megkérted, hogy ne! Ő is ember és néha nehezebb dolga van mint hinnénk!
Én szüleim is mindig mindent megesznek előlem :D vagy direkt hagynak, de akk meg én nem eszem meg. Én kaptam egy raffaelot pl, felbontom 1-et eszek 1-1et adok nekik. ott volt a spájzban és mire mennék már csak 1 db van. nem haragudtam meg miatta :)
"Akkor szólok a gyámügynek hogy éheztet"
Apád meg kivág sz.rni, ahogyan a macskát szokták.
Ez nem arról szól, hogy a kérdező nem adna belőle. Nem arról szól, hogy megfizethetetlen ára lenne. Nem arról szól, hogy sajnálja az apjától.
Itt arról van szó, hogyha kapsz egy ajándékot, azt TE kapod, azért mert TÉGED ünnepelnek. Mikor apukát ünneplik, az ajándék őt illeti. Ha ad belőle ad, ha nem ad, akkor nem ad. Ilyen egyszerű. Az meg plusz pont, hogy megkérte, hogy ne egyen belőle, mégis evett. Számtalan oka lehet, miért kérte meg a kérdező erre az édesapját. Lehet a legjobb barátjával akarta megenni filmezés közben, lehet tartogatta egy sorozatnézős estére, lehet fokozatosan akarta elfogyasztani. De a kérés nem lett tiszteletben tartva, és mohó módon megzabálta a felét. Ez nem arról szól, hogy drága lenne, hanem arról, hogyha kérsz valakitől valamit, akkor azt tartsa tiszteletben. Nem hiszem, hogy nem tudott volna apuka lemenni a boltba és venni egy csokit felnőtt létére, és végszükséglet lett volna megenni a lánya ajándék csokiját...
En azert vagyok lepontozva mert en nem sajnàlnék a sajat apàmtol egy csokit?
Raadasul olyanok pontoztak le akiket en fel.
Hanyinger ami itt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!