Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha se seggem...

Mit tegyek, ha se seggem nincs, se mellem? Elől deszka, hátul léc.

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 13:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát ok, de mi felénk ez nem így megy. Ha nincs semmid és nem vagy szép, akkor egy senki vagy.
2020. máj. 10. 21:23
 12/12 he84 ***** válasza:
Nem így van kérdező, normális esetben igenis a belső a fontosabb, akár hiszed, akár nem. Legalábbis normális, érett embereknek igen, akik nem felszínesek és nem csupán a testrészekre pályáznak. Akkor ti felétek sok az éretlen, felszínesen ítélkező ember. Ne ilyenek miatt szomorkodj, ne ilyeneknél akarj esélyt, hanem mozogj más körökbe, ahol több a normális, érett, nem külső alapján ítélkező ember. Aki éretlen és felszínes, annak nem érnél sokat, főleg egy test, egy szexuális eszköz lennél neki. És hidd el, hogy igazam van, mert általánosan is tapasztaltam dolgokat. Én se vagyok szép, hanem átlagos, vagy kicsivel átlag alatti, mégis van olyan férfi, aki tud vonzódni hozzám és nem csakis a testem kell neki eszközként. Ugyanis ő a belsőmhöz jobban vonzódik és rendes, gyengéd, odaadó és figyelmes. Ő is őszinte velem, én is vele segítünk is egymásnak, amikor tudunk és ha szükséges. Jól el is beszélgetünk, meg egyebek. Egyszerűen fogadd el magad és ne felszínes, éretlen emberekkel barátkozz, akik csak a testrészek formáját nézik és hogy mid van, mid nincs. Semmi közük hozzá, főleg így nem.
2020. máj. 17. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!