Mit tegyek, ha se seggem nincs, se mellem? Elől deszka, hátul léc.
Állítólag ha eszik az ember az a seggén is meg látszik,ugye az is zsír,sajnos a melleiddel nem lehet kezdeni semmit, maximum műtét de az sokba is kerül és nem is érdemes, mindenkinek más tetszik, nekem nem csak a külső számít.
22F
Tömegnövelő étrend,edzés/kitörés,guggolás,lábemelés hátra,lábsúllyal.
A melleden fog-e segíteni az étrend azt nem tudom,de a fenéken biztos,hogy lehet változtatni.
Ugyanilyen voltam én is. Majd elkezdtem hìzni, nagyobb lett a fenekem és a mellem is. Kezdem visszasírni a régi alakom, pedig akkor mindenki gúnyolt mert sovány voltam.
Régen 47 kg voltam, most 57 kg vagyok. (162 cm)
Jól írják a többiek. Egyél többet. Én a sok esti nasizástól híztam sajnos.
De így se vagyok vékony, nem akarok még többet hízni.
Utolsó:
Hagyjuk már basszus, hogy a belső értékek a fontosak. Főleg a mai világba? A fiúk rám se néznek, ha nincs nagy mellem és fenekem, és olyan ronda vagyok, mint egy bányarém.
Kedves kérdező ne légy már ilyen negatív,mi férfiaknak nem ugyan az a nő tetszik,van olyan amiben egyet értünk és mind kettőnknek az a lány, nő tetszik de olyan is van hogy nekem az a lány,nő nagyon tetszik a másik félnek pedig nem tetszik.
Lehet én vagyok a hülye 22 éves létemre de egy lányt,nőt nem a segge és a melle alapján itelek meg és szeretek bele.
Ez a mai világ meg úgy sz.ar ahogy van, ki kell belőle hozni amit akarsz,élvezni az életet és boldognak lenni, kb ez számít, pénz és egyébb dolgok csak jó ha van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!