Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha se seggem...

Mit tegyek, ha se seggem nincs, se mellem? Elől deszka, hátul léc.

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 13:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Egyé kicsi lyány, egyéé!
2020. máj. 10. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Cicikkel nem sok mindent tudsz, de mondjuk egy A vonalú szoknya jót tesz a lapos popsinak. El lehet kezdeni eddzeni is rá
2020. máj. 10. 13:21
 3/12 anonim ***** válasza:
31%

Állítólag ha eszik az ember az a seggén is meg látszik,ugye az is zsír,sajnos a melleiddel nem lehet kezdeni semmit, maximum műtét de az sokba is kerül és nem is érdemes, mindenkinek más tetszik, nekem nem csak a külső számít.

22F

2020. máj. 10. 13:25
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Tömegnövelő étrend,edzés/kitörés,guggolás,lábemelés hátra,lábsúllyal.

A melleden fog-e segíteni az étrend azt nem tudom,de a fenéken biztos,hogy lehet változtatni.

2020. máj. 10. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanilyen voltam én is. Majd elkezdtem hìzni, nagyobb lett a fenekem és a mellem is. Kezdem visszasírni a régi alakom, pedig akkor mindenki gúnyolt mert sovány voltam.

Régen 47 kg voltam, most 57 kg vagyok. (162 cm)

Jól írják a többiek. Egyél többet. Én a sok esti nasizástól híztam sajnos.

2020. máj. 10. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Ugyanez vagyok én is. Én elfogadtam magam így, én még fiatal vagyok, szóval biztosan fogok még hízni. Hízni tudsz fenékre, és gyakorlatokkal megváltoztathatod, a melled maximum a szülés után változhat, de nem sokat. Nem kell szégyellni, ha ilyen vagy egyébként, sok ilyen embert ismerek és mindegyik szép nő. :)
2020. máj. 10. 14:12
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
kezdj el gyűjteni a műtétre...
2020. máj. 10. 14:47
 8/12 he84 ***** válasza:
35%
A műtét nem megoldás. Egyél többet, hízlaló dolgokat is, ha ennyire zavar, vagy fogadd el magad így. Ám a belső sokkal fontosabb, hidd el. Az pedig nem igaz, hogy főleg a fenékre tud menni, tud az a mellekre is. Ez részben saját tapasztalat. Nekem ugyanis a melleim nagyobbak lettek, amióta teltkarcsú lettem, előtte kisebbek voltak.
2020. máj. 10. 15:32
 9/12 A kérdező kommentje:

De így se vagyok vékony, nem akarok még többet hízni.

Utolsó:

Hagyjuk már basszus, hogy a belső értékek a fontosak. Főleg a mai világba? A fiúk rám se néznek, ha nincs nagy mellem és fenekem, és olyan ronda vagyok, mint egy bányarém.

2020. máj. 10. 19:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező ne légy már ilyen negatív,mi férfiaknak nem ugyan az a nő tetszik,van olyan amiben egyet értünk és mind kettőnknek az a lány, nő tetszik de olyan is van hogy nekem az a lány,nő nagyon tetszik a másik félnek pedig nem tetszik.

Lehet én vagyok a hülye 22 éves létemre de egy lányt,nőt nem a segge és a melle alapján itelek meg és szeretek bele.

Ez a mai világ meg úgy sz.ar ahogy van, ki kell belőle hozni amit akarsz,élvezni az életet és boldognak lenni, kb ez számít, pénz és egyébb dolgok csak jó ha van belőle.

2020. máj. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!