Miért hiszik azt az emberek hogy ha csak lány barátaim vannak, akkor már, meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az kezdjük ott,nem nagyon szoktam amugyse foglalkozni,más emberek véleményével,néha le is szarom,ki mit gondol,de már ottvagyok,hogy nem értem,azért mert kevés a fiu barátom,és a lány barátaimra jobban számithatok,es sokkal többet vagyok velük társaságba,akkor az emberek,mindig megkérdezik,hogy,meleg vagyok..Sok futo kapcsolatom volt lányokkal,volt 1 éves kapcsolatom is,de,azt nem értem,hogy az emberek,miért ilyen előitéletesek?Talán baj,hogy,inkabb a lányokkal jobban kijövök? 20/F2020. máj. 10. 08:16
11/14 anonim válasza:
Az egész onnan indul, hogy magukból indulnak ki. Ők nem volnának képesek egy lánnyal beszélgetni, mert nem hagyná a kangörcs. Ha neked ez megy, és tudsz barátként gondolni rájuk akkor szerintük te biztosan nem is vonzódsz a lányokhoz, mert azt úgy már nem lehet. Hisz ők már tuti rámásztak volna valamelyikre. Sok fi/férfi meg van győződve róla, hogy férfi és nő közt nem lehet barátság mert nem képesek elvonatkoztatni attól, hogy a másik nem egy személy hanem "préda".
12/14 anonim válasza:
Nekem van két ilyen barátom is, akik egészen kicsi koruktól kezdve a lányokkal szerettek lenni. Emiatt vagy emellett szerették a lányos dolgokat is, pl óvodában a menyasszonyi ruhákba bújtak, szívesen kisminkeltek, megcsinálták a hajam, stb. Többször is gondoltunk rá, hogy melegek, még az anyukájuk is, de ma már ennek semmi jele nincs. Fiúsan öltözködnek, semmi lányos szokásuk nincsen. Ráadásul mindig a lányok után érdeklődtek, inkább az előnyükre vált, hogy a lányokkal szeretnek lenni.
13/14 anonim válasza:
Sajnos sztereotípiákból és skatulyázásokból indulnak ki az emberek, pedig ennél sokkal sokszínűbbek vagyunk. Nekem van egy lánybarátom fiús viselkedéssel, nem tipikusan női munkával, és kevés barátnője volt. Lám: teljesen heteró, 15 éven túl együtt volt egy pasival, és azóta sem lányt keres. :-)
14/14 anonim válasza:
Ja: a pasi pedig kifejezetten az ilyen lányokat szereti, akik nem csilli-villi bulizó bombázók. De ettől még ő sem meleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!