Hajtottad már túl magadat? Mit éreztél, hogy jutottál odáig, mit tettél utána?
Figyelt kérdés
Egy idene folyamatosan csinálok valamit, nem nagyon eszek (nem kívánok semmit szinte), nem alszok sokat (nem érzem hogy fáradt lennék) de azért minden nap van 3-5 óra max.
A "gond" az hogy nem töltöm "üres" dolgokkal a napom. Kitakarítom a házat, nyelveket tanulok, a munkahelyen sorra vállalom a túlórákat (ott is rámszóltak már, hogy vigyáznom kellene magamra), olvasok, festek, edzek, mindegy csak valamit csináljak - ezen felül ledig még egy tucaf dolgot szoktam. Na, erre mondja szinte már mindenki hogy sok lesz ez nekem. Miért? Nem tudom honnan jött, nem tudom hova vezet, de ez tényleg gond? Persze tudom hogy ki lehet merülni ebben de mikor? Mit éreznék, stb?
2020. máj. 10. 06:49
11/13 A kérdező kommentje:
Őszintén nem gondoltam hogy ennyien írtok, és főleg ilyen terjedelemben. Nagyon jó történetek és remek tanácsok hangzottak el, köszönöm szépen mindenkinek a segítségét, és hogy megosztotta velem az élményeit!
2020. máj. 10. 15:47
12/13 anonim válasza:
Volt már, hogy munkahelyen éjszakákat dolgoztam, haza is vittem még a munkát, de haszna, értelme nem volt.
13/13 anonim válasza:
Én is pörögtem ezerrel este 6 órától reggel 6 óráig dolgoztam amellett sok mindent csináltam évekig ez simán ment is nem voltam fáradt de egyszer beütött a frakk ami annyit jelent, hogy alig bírtam ki kelni az ágyból és ez csak 1 dolog ami történt velem. Le robbantam fizikailag te próbálj meg magaddal is törődni kell egy kis kikapcsolódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!