A barátnőm nem akar egyéb okok miatt gyereket?
Tök mindegy hogy mi az ok. Ő nem akar gyereket, te viszont igen. Ne reménykedj abban, hogy x év múlva meggondolja magát mert lehet, hogy nem fogja. Ne húzzátok egymás idejét ha mást szeretnétek.
Egyébként én sem akarok gyereket, teljesen egyetértek a barátnőddel.
Ez nem egyetértés vagy egyet nem értés kérdése. Ezt csak és kizárólag nektek kell tudni. A ti gyereketek lenne, nem másé.
Egyébként, én 35 éves nő vagyok, és soha nem akartam gyereket. Én is utazni, színházazni szeretek. Nem tudnám egy gyereknek alárendelni ezeket. Ez van. Szóval megértem, de ez tök mindegy, mert mindenkinek magának kell eldöntenie.
Teljesen meg tudom érteni. Én sem akarok gyereket.
Ha te akarsz, akkor mielőbb szakítsatok, mert te kifutsz az időből, ő meg elpazarolja az életét erre a kapcsolatra, ahelyett, hogy élné a saját életét.
A gyerek kérdésben nincs valódi kompromisszum. Ha az egyik akar, a másik meg nem, akkor nincs egyensúly és jó eséllyel nem is lesz
Imádom a Gyakorikérdéseket, itt mindig van egy csomó childfree nő :) Pacsi nektek kolléganők :)
Szóval teljesen mindegy, hogy ki kivel ért egyet. Mivel én soha nem akarok gyereket, nyilván a barátnőddel értek egyet, de ez totál irreleváns a te szempontodból. A lényeg, hogy 30-34 évesen már illene tudnod, hogy mit akarsz az élettől, akarsz-e gyereket. Ezt kéne eldöntened. Ha arra jutsz, hogy akarsz gyereket, akkor el kéne búcsúznod a barátnődtől, és szerezni egy ellőstehenkét, akivel megalapíthatod a kiccsaládot. De arra ne várj, hogy megváltozik a véleménye, mert nem fog!
Nehogy beleess abba a hibába, hogy kompromisszumként (na, meg azért, mert nagyon szereted a párod) lemondasz a gyerekről.
Szakítsatok, kölcsönös megegyezéssel. Az sem lenne jó megoldás, ha ő mégis vállalna (egy) gyereket. Minden probléma esetén, egész életedben a fejedhez vágná, hogy Te akartad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!