Túlélési helyzetben ha enni kell (pl. eltévedve sivatagban), melyiket ölnéd, ennéd meg - a kutyádat, vagy egy idegen embert?
Nemrég hallottam, hogy valakik eltévedtek a sivatagban, és megették a saját kutyájukat...
Ha egy idegennel és a kutyáddal eltévedtek a sivatagban, nincs élelmetek, és enni kell, bevillan a túlélési ösztön - melyiket ölnéd, ennéd meg? :)
Egy idegen ember nekem egy idegen kutyanal is kevesebbet er.
En a kutyamnak hagynam, hogy megegyen. De nem tenne meg, ahogy en se tudnam. Vannak am olyan helyzetek, mikor a halalt valasztja valaki, nincs az az oszton.
Èn azt hiszem, lemészárolnám az embert és azzal etetném a kutyámat, magamnak meg vadásznék valami rovart vagy bármit, füvet ennék vagy valami kaktusz, száraz kóró csak nö valahol. Hajnalban meg nyalogatnánk a harmatot valami szilárd felületröl, már ha van a sivatagban harmat. :D
A kutyámat semmi esetre sem enném meg és ha valaki a nyálát csorgatná rá, lelkiismeretfurdalás nélkül nyírnám ki. Lehet, hogy mérgemben még ennék is belöle.
de én még mindig nem értem, hogy a fenébe vagy olyan dinka, hogy eltévedsz a sivatagban?
valaki magyarázza már el
Én sem értem őket...
Emberek. Ahhoz, hogy megedd az embert, előtte meg is kell ölni. Még, oké, hogy a kannibalizmust bevállaljátok, de az emberölést is? Szóval kutyaevők lesztek vagy kannibalista gyilkosok?
A kérdésre nem lehet jól válaszolni, hiszen a három szereplő közül bármelyik lehet olyan gyenge, hogy nem tud túlélni, és a másik kettő megeszi. És az is lehet, hogy egyiket sem kell megenni, mert a kutyának ki tudják használni a vadászösztönét élelemszerzéshez.
Az Életben maradtak pont egy megtörtént esetet dolgoz fel, amikor szorult helyzetben kannibalizmusra vetemedtek, de senkit nem öltek meg ehhez, csak azokat ették meg, akik meghaltak maguktól a szerencsétlenségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!