Túlélési helyzetben ha enni kell (pl. eltévedve sivatagban), melyiket ölnéd, ennéd meg - a kutyádat, vagy egy idegen embert?
Nemrég hallottam, hogy valakik eltévedtek a sivatagban, és megették a saját kutyájukat...
Ha egy idegennel és a kutyáddal eltévedtek a sivatagban, nincs élelmetek, és enni kell, bevillan a túlélési ösztön - melyiket ölnéd, ennéd meg? :)
Az emberhús fogyasztása negatív hatással van az emberi agyra, gyakorlatilag agyhalott leszel. Megérné? Nem hiszem.
Inkább odaadnám a kutyámnak az idegent, had egye meg ő, én meg csak találnék valamit, ahogy 7-es is írta ez nem lehet az egyetlen opció.
Téves, hogy az emberi hús fogyasztásától "zombi" leszel. Bizonyos kannibál törzseknél volt megfigyelhető, főképp nők lettek beteg, mivel az ellensége törzs beteg, de tünetet még nem produkáló egyénjeit is megették. Kerge-marha kór szerű betegséget kaptak el. A nők azért lettek betegek, míg a férfiak nem, mert a nőknek ajánlották fel a finom falatokat, beleértve a vesét és az agyat, melynek utóbbija volt a fertőzött szerv, az agyhártya lévén.
Az emberi hús fogyasztása elméleti szinten alkalmatlan, mert ellenben a disznóhússal például, rengeteg ásványi anyagot, és vitamint nem tartalmaz. Azaz elégtelen táplálékforrás.
:)
Minden kutyában feléled a vadászösztön, ha rászorul, még akár egy ölebben is. Ez megfigyelhető mentett kutyák esetén, ha utcáról fogták be, akkor is prédaként tekint számára elkapható állatokra, ha amúgy nem vadászkutya.
Egyébként a szomjúság előbb öl, mint az éhség, és a példaként említett sivatagban nem az éhség lenne a legnagyobb probléma.
Igen, a vízen én is csodálkoztam (arról nem volt szó), csak hogy megették a kutyájukat...
Ösztönből én is az idegent :) Az ugye ember, veszélyesebb mint a kutya... többet eszik, és problémásabb, szóval a Buksival emberhúst ennénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!