“Mi” mindig is ilyen rossz indulatúak voltunk?
Csak szerintem van mostanában sokkal több rosszmájú, kárörvendő, rosszakaró ember mint eddig? Rengeteg közösségi felületen lehet olvasni hogy különböző csoportok, rétegek ( ahogy észrevettem leginkább az általános alkalmazotti státuszban robotoló réteg) a másik kárán örömköd. Vagy éppen annak szurkol hogy senki ne kapjon semmilyen támogatást mert ő sem kap. Ugye a szomszéd tehene... Nem kell sokat az FB-n se keresgélni hogy ilyen kommentekbe ütközzünk. Ahogy észre vettem senki se azt akarja hogy neki jó legyen hanem csak annyit hogy a másiknak még rosszabb.
Olyan nehéz lenne a másik a sikerének örülni? Vagy néha nem a másik anyagi helyzetén lovagolni? Attól hogy nekem rossz még a másiknak lehet jo, nem? És ha a másiknak jó az lehet hogy közvetetten rám is jó irányba fog hatni. Én egy lassan csődbemenő vállalkozó vagyok ( mert a segítség nekünk is elmarad) de én lennék a legboldogabb ha pl. a gyári melósok vagy bárki más kapnának egy kis segítséget.
"Nem kell sokat az FB-n se keresgélni hogy ilyen kommentekbe ütközzünk"
Most már pár hete nem jártam facebookon.
Mert fb-n jobban látszik minden, mintha csak a városbeliekkel tárgyalnál.
Azért a hitelmoratórium, meg a vállalkozásoknak h nem kell adót stb fizetni azért jó nem?
Én járvány idején is dolgozok 6 napja beteg vagyok megy a hasam itthon vagyok. Most azon imádkozok h mire vissza megyek ne baxxanak ki.
12. Hitelem már nincs. Igen igazad van én és még sok vállalkozó mentesült a KATA fizetése alól. Tényleg jól esik a támogatás és köszönjük szépen de NULLA bevétel mellé ez még mindig csak annyit jelent hogy kevesebb a minusz. Tévedés hogy egy vállalkozónak itt megállnak a költségei. Tudom én vagyok a VÁLLALkozó és VÁLLALtam hogy ha bukok akkor bukok. Ez van. Most nagyon sokan elbuknak. Csak az a baj hogy velünk együtt rengeteg alkalmazott is.
Mondjuk már elkanyarodtunk a témától egy kicsit de azért köszönöm a normális válaszokat.
#14. Igazából neked van igazad. Csak sose bírok magammal és mindig bele olvasgatok ezekbe a cikkekbe, kommentekbe.
#17. A bértámogatási rendszer abszolút úgy van ahogy írtad. A munkavállaló szinte semmit nem érzékel ebből. Volt alkalmam belelátni ebbe a “támogatásba”. Ráadásul akit kirúgtak azon ez már aligha segít.
12.28
Miért mit szeretnének a munkanélküliek? Mi lenne szerinted az elfogadható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!