Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen rossz indulatúak...

Miért ilyen rossz indulatúak az emberek? És mivel vághatnék vissza ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy hétfőtől szerdáig nem voltam iskolában,mert szüleimmel elmentünk "nyaralni" Londonba. És mindjárt mibdenki nekem esett hogy milyen elkényeztetett vagyok,meg mert iphone-om van,(nem a legújabb,és legtöbb esetben nrm is viszem el a suliba,csak szüleim szerint ez a legjobb minőségű telefon) Meg mert mennyi ruhám van (Nincsen annyira sok ruham,csak gyakran kombinálom össze őket) És annyira rossz hogy "elkényesztetettnek"hívnak. A legjobb barátnőm ő kiáll mellettem,csak rengeteg "barátnőmben" csalódtam most.. És a zárójeles részeket nem kifogásként írtam,csak leírtam hogy pontosan mi a helyzet. Mivel tudnék vissza vágni ilyenkor? 13/L

2015. jan. 23. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Legkönnyebben azzal, hogy megkérdezed tőlük, hogyha a helyedben lennének ők nem mennének el nyaralni Londonba a szüleikkel hanem inkább otthon maradnának?
2015. jan. 23. 20:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez tetszik :) Köszönöm!
2015. jan. 23. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
;)
2015. jan. 23. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
ha meg tudod becsülni a dolgaidat és tudsz küzdeni akkor nincs gond. az emberek irigykednek,szerintem fölösleges visszavágnod. éppen elég büntetés az embereknek a nincstelenség.
2015. jan. 23. 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Mond meg nekik, hogy még az én k**va anyámat, hogy elvisznek nyaralni a szüleim. Inkább kiköltözök a disznók meg patkányok közé, hogy kemény legyen, igazatok van...

Valami ilyesmit.

2015. jan. 23. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem meg pont ne szólj vissza semmit.irigységből modják,és főjjenek csak a saját levükben.
2015. jan. 24. 01:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy ők lemondanának-e egy új telefonról, egy balatoni nyaralást, visszaadják-e a szülinapi/karácsonyi ajándékot, visszautasítják-e a zsebpénzt, amikor manapság annyi nehéz sorsú gyerek van, akiknek konkrétan nemhogy telefonra nem jut, de rendes téli cipőre sem, a Balatonról meg csak hallottak.
2015. jan. 24. 02:25
 8/9 A kérdező kommentje:
De ők sem olyan hátrányos helyzetűek. És nem tudom pontosan hányas írta,de én megbecsülöm a cuccaimat. Arra a telefonra úgy vigyazok mintha a gyerekem lnne :) Van egy lány aki az evfolyam társam,és erdei iskolában konkrétan hozzá vágta a földhöz a telefonját,pedig ha jól tudom akkor Samsung,és elég drága Samsung volt. Pedig amikor megkapta tök nagynak érezte magát,és ő kimondottan nagyképű volt hogy ilyen telefonja van. Most karácsonyra Iphone 5c talán? Nem tudom pontosan hogy van :D Én mint mondtam csak akkor viszem el iskolába ha van zongora órám és esetleg valami történhet,és hogy tudjak szóólni a szüleimnek.
2015. jan. 24. 09:13
 9/9 A kérdező kommentje:
*lenne,szólni
2015. jan. 24. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!