Mit tegyek ha valakivel nem lehet oda vissza beszélgetni?
Figyelt kérdés
Tehát olyan,hogy magához ragadja a szót,megvárja míg elmondom a véleményem(ha megvárja) sokszor figyelembe sem veszi csak mondja tovább a sajátját és a reakciókkal sem nagyon foglalkozik,a válaszaimat lerendezi annyival,hogy hát igen,ez ilyen...ilyenkor mit lehet tenni? Titeket nem idegesítene? Az ilyenek nem veszik észre magukat?2020. máj. 6. 15:44
1/2 anonim válasza:
De. En is ilyen vagyok, mint amit leirtal. Eszreveszem magam, de neha tenyleg valahogy annyira nem erdekel amit mas mond es csak meselni akarok, hogy nehez. De igyekszek ezt a rossz szokasom levetkozni, mert forditott esetben nekem is rossz es rosszul esik, ha engem nem hallgatnak meg.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Én szerintem sejtem az okát..
Túl régóta nem beszéltem senkivel, mert magányos vagyok, ezért ha valki végre szóba áll velem, kb csak magamról tudok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!