Te miért tartod magad értelmesebb/okosabb/magasabbrendű embernek az átlagnál?
Mert tudok emberi testbeszédböl olvasni, ertem a metakommunikaciot, a mögöttes tartalmakat es sorok között is tudok olvasni.
De bàr ne làtnék inkàbb mindent.
Magasabbrendű nem vagyok, Adolf Hitler óta ez így elég rossz kifejezés.
Okosabb vagyok másoknál azokban a dolgokban, amiket szeretek csinálni, és amihez van tehetségem. Jó a nyelvérzékem, képes vagyok egy nyelv nyelvtanját pár nap alatt felfogni és átlátni, míg másoknak ez hónapokba kerül. Imádok csillagászkodni, így nyilván abban többet tudok, mint egy olyan, aki laikus hozzá.
Ennek ellenére nem nézek le senkit, mert van, aki meg másban jobb/tud többet nálam.
Értelmesebbnek tartom magam annál a (sajnos) többségnél, aki fiatalon, nulla háttérrel a semmire és/vagy CSOK-ra tolja kifele magából a purgyékat eszetlenül. Közel a 30-hoz (férfiként) meg is kapom rendszeresen, hogy miért nincs még családom, de nem értem, hogy ha nem érzek magamban késztetést és felelősséget, kedvet egy gyerekhez, akkor miért kérdezgetik lépten nyomon. Szerintem aki csak a családban és gyerekekben látja a boldogságot, annak elég sík a gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!