Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti ismerőstől elfogadnátok pénzt?

Ti ismerőstől elfogadnátok pénzt?

Figyelt kérdés
Nem családtagom,csak ismerte az egyik rokonomat és ballagásra pénzt kaptam tőle...családban ez még oké de így nem tudom mit mondjak,olyan kellemetlen,mivel ezt az ő családjára is el tudta volna költeni...ti mit szólnátok? Nem éreznétek rosszul magatokat?

2020. máj. 3. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha adnak fogadd el, ha kergetnek szaladj el! Természetesen udvariasan megköszönöd, esetleg elmondod mire fogod költeni. Alkalmasint majd viszonzod, de semmiképp ne feszengj miatta.
2020. máj. 3. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!:)

Ez sajnos belém lett nevelve,hogy ne fogadjak el dolgokat,mert a másiknak lehet hiányzik utána...persze tudom ha adja akkor valószínűleg jó szívvel:) csak az érzés nálam megmaradt,hogy ez nem helyes

2020. máj. 3. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!