Ti ismerőstől elfogadnátok pénzt?
Figyelt kérdés
Nem családtagom,csak ismerte az egyik rokonomat és ballagásra pénzt kaptam tőle...családban ez még oké de így nem tudom mit mondjak,olyan kellemetlen,mivel ezt az ő családjára is el tudta volna költeni...ti mit szólnátok? Nem éreznétek rosszul magatokat?2020. máj. 3. 13:52
1/2 anonim válasza:
Ha adnak fogadd el, ha kergetnek szaladj el! Természetesen udvariasan megköszönöd, esetleg elmondod mire fogod költeni. Alkalmasint majd viszonzod, de semmiképp ne feszengj miatta.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
Ez sajnos belém lett nevelve,hogy ne fogadjak el dolgokat,mert a másiknak lehet hiányzik utána...persze tudom ha adja akkor valószínűleg jó szívvel:) csak az érzés nálam megmaradt,hogy ez nem helyes
2020. máj. 3. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!