Volt élettársam (barátnőm) akivel 1 éve szakítottunk és azóta csak max buszból látott, láttuk egymást felinvitált magához 1,2 órára! Elfogadnátok az ilyen kérést?
Nem vagyunk már tizen,huszonévesek.
Nyílván neki is voltak az életében exei, és nekem is..de ahogy tudom és ismerem soha nem kommunikált és tartotta a kapcsolatait velük.Ő tényleg nem az a tipus.Ezért sem értem,hogy én mint ex miért vagyok kivételes..?
Megkérdeztem tőle,hogy minek,milyen okból?
Azt válaszolta,hogy csak.
Egyébként azért is nem értem mert tényleg szép nő, ennek ellenére nincs azóta kapcsolata.Mi 7 évet voltunk együtt.
Őszinte leszek! Ha az eszemre hallgatnék nem lenne kedvem mert valóban nem tudom,hogy miként viselkednék meg úgy minden.De az igazsághoz hozzátartizik,hogy jóval korábban pedig én akartam találkozni vele..akkar meg lerázott.Most meg furán érezném magam,hogy én meg megyek csak azért mert ő akarja..
Viszont szívem szerint legbelül mennék. Talán nálam még van parázs. (Az a baj)
Amúgy meg nagy néha facen is max 10 perc max amit kommunikálunk.
Meg talán 3 alkalom volt olyan,hogy mobilon beszéltünk. Ebből 2x én hívtam. De ezek a beszélgetések valóban sokáig tartottak.
Amikor lerázott szerintem próbált elfelejteni talán ismerkedni is.. megtehette vágülis mert független volt. Tőlem is azt kérte,hogy ismerkedjek próbáljam őt elfelejteni stb..
Most pedig szeptembertöl csak övé a ház! Egyedül van. A gyermekei már kollégisták lettek. Senki nincs otthon. Szerintem magányos lett.
Jó persze..nem vagyok buta..erre is gondoltam. De miért pont velem? Egyébként meg ha nagyon őszinte szeretnék lenni, lehet,hogy bevállalnám..és ez kölcsönös örömszerzés lenne. Rég voltam már nővel.
De mostanában meg kezd romantikus posztokat kitenni a közösségire, sőt olyan utalásokat is amit lényegében én érthetek csak.
A francba..Örlődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!