Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt élettársam (barátnőm)...

Volt élettársam (barátnőm) akivel 1 éve szakítottunk és azóta csak max buszból látott, láttuk egymást felinvitált magához 1,2 órára! Elfogadnátok az ilyen kérést?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már tizen,huszonévesek.

Nyílván neki is voltak az életében exei, és nekem is..de ahogy tudom és ismerem soha nem kommunikált és tartotta a kapcsolatait velük.Ő tényleg nem az a tipus.Ezért sem értem,hogy én mint ex miért vagyok kivételes..?

Megkérdeztem tőle,hogy minek,milyen okból?

Azt válaszolta,hogy csak.

Egyébként azért is nem értem mert tényleg szép nő, ennek ellenére nincs azóta kapcsolata.Mi 7 évet voltunk együtt.

2019. szept. 5. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha akarsz egyet dugni akkor menj fel hozzá. Ha többet akarsz (felmelegíteni a kapcsolatot) akkor másnak keresd fel.
2019. szept. 5. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
És feljársz dugni hozzá, aztán ha megint kitesz a házból, akkor mint a kivert kutya, szomorúan elkullogsz? Jó az neked?
2019. szept. 5. 18:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Nem tudom,nem tudom....! Talán egyszer kíváncsiságból meglátogatom,de csak beszélgetünk.
2019. szept. 5. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
#13: Csak beszélgetünk, höhö. Menj fel! Ha nem kívánt fordulatot vesznek az események még mindig elmehetsz (nem mész te sehová).
2019. szept. 5. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!