Szemétség így viselkedni valakivel?
A kapcsolat kialakítással sosem volt gond, egyik haver ment, jött egy másik, általában egy bizonyos közegből kerül ki valaki, néha azonos érdeklődési körrel, ez még jó is volna csak az a gond hogy az utóbbi években ahogy változott az ízlésem, külsőm, ez azt eredményezte hogy túlnyomó részt "tesók" próbálnak haverkodni velem, ők meg ugye rámenősek, oda teszik magukat.
Egyre nehezebb kimászni ebből az egész körből, jó fejek, normálisak, viszont ott a "de" ami miatt nem érzem magam közéjük valónak, hol ott köztük nőttem fel 16 éves koromig, akkor is eleinte nem voltak gondok, utána jött a verekedés, persze verés is, és elfordultam tőlük, meg úgy az egész népcsoporttól, ma már dolgozunk, van akinél ott a gyerek, család.
Műszakvégén mindig sietek ki a parkolóba, hogy ne az legyen, vigyem el egy darabig valamelyikőjüket, és utána már rendszerré váljon, maguk között nem érdekel hogy oldják meg az utazást, de én nem szeretném magam kihasználva érezni.
Én sosem kértem senkitől se esőben, fagyban hogy vigyen le a buszhoz mondjuk, nem vitt rá becsületem. Ők meg előszeretettel élnek a lehetőségekkel minden téren, nem érdekes?
A lehetőséggel ki nem szeretne élni. Ha te is buszoznál és a kolléga autóval ugyanarra megy mint te, nem logikus hogy te is a kényelmet választod? :D
Nem értem mit nem értesz?
Az más kérdés, hogy te nem szereted őket, nem akarsz velük közösködni, inkább magadban vagy. Ezzel sincs semmi gond. Csak ne értetlenkedj azon, hogy miért olyanok amilyenek.
Lehet az ember más, akarhatsz mást, de ez akkor elegáns, ha közben felfogod hogy az élet olyan, hogy más meg másmilyen. Az is lehet hogy te megérted őt, de ő téged nem, az az ő szegénységi bizonyítványa hogy nem gondol bele. De te se... (eddig) ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!