Miért van az, hogy ha egy valakivel összerúgja az ember a port akkor annak a valakinek az egész családja utál?
Figyelt kérdés
Attól, hogy egy emberrel nem jössz ki és a családjával semmi bajod nincs annak ellenére mégis miért köpködnek rám. Ha ugyanúgy tisztelem őket?2020. ápr. 9. 20:37
2/8 anonim válasza:
Sokak úgy vélik, hogy ettől család a család. Ritkán fordul elő, hogy mielőtt ítéletet hoznak egy körben valakiről, meghallgatják őt is az álláspontjáról, viselkedésének miértjéről. Aki hajlik erre, az hamar kiérdemli az "áruló" jelzőt, - egyszerűbb tudatlanul gyűlölködni, mint tájékozódni annak érdekében, hogy objektív véleményt formálhassunk valakiről.
3/8 anonim válasza:
Így a semmi alapján nehéz válaszolni, legfeljebb csak annyit, hogy a normális családok összetartanak és egymással szolidárisak.
4/8 A kérdező kommentje:
röviden tömören a tag kiakart babrálni velem, kiakart pattintatni abból a pozícióból amibe én hosszú évek után küszködtem ki magamat a munkahelyemen. Én meg kértem egy belső vizsgálatot és kiderült ( hogy direkt elbarmolt pár fontos projektet) És kihajították a cégtől. Aztán most én vagyok a csúnya bácsi.
2020. ápr. 9. 20:46
5/8 anonim válasza:
A tag többszörösen szemét volt, neked van igazad.
Csakhogy a családja az ő verzióját ismeri, ami nyilván nem azonos a tiéddel, csak annyit tudnak, hogy "miattad" rúgták ki.
Nem tudom ezek az emberek mennyire fontos részei az életednek, de inkább engedd el őket!
6/8 A kérdező kommentje:
megvagyok nélkülük, de valamelyik nap is összefutottam a testvérével egy bolt parkolójában köszönök a srácnak erre válasz annyi volt "rohadj meg köcsög"... Lehet hogy csak az otthon előadott verziót ismerik, de különösen nem érdekel csak furcsa, hogy még esélyt sem adnak az embernek , hogy elmagyarázza az igazat.
2020. ápr. 9. 20:55
7/8 anonim válasza:
Nyugi és tojni bele!
Nem kell, hogy mindenki szeressen, a Föld forog tovább.
Az igazságérzeted fog még egy párszor csorbulni, ne szívd mellre, mert magadnak ártasz vele! Különösen mert az életedben ezek jelentéktelen emberek. Tartogasd az energiádat fontosabb dolgokra, fontosabb emberekre!
8/8 anonim válasza:
Mondjuk köszönni nem kellet volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!