Alapvetően megbíznak az emberek idegenekben/bennetek?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre nagyon hamar megnyílnak, kérdés nélkül tudok meg túl személyes dolgokat, egyébként egyetemen is meg most internetes ismerkedésnél, kollegákkal, edzoteremben mindenhol. Mintha mindenki tudatni akarná velem h mi volt a legutobbi heartbreakje. Mások túl bizalmasak vagy en vagyok hideg? 22/L2020. ápr. 30. 23:26
1/3 anonim válasza:
Én csak így neten nyílok meg, élőben esélytelen. Nekem is feltűnt amúgy, de általában hidegen hagy a baromságuk, főleg ha valami proli dolog a téma, pl foci meg ilyenek. Én meg megtartom az életem magamnak, nekem nem kell hogy 80 iq-s emberek beleokoskodjanak, köszönöm szépen.
2/3 anonim válasza:
Bennem jobban megbíznak, mint ahogy én bíznék meg magamban. Simán szétlophattam volna bármelyik ismerősömet és munkahelyemet és senkinek nem tűnt volna fel... Én inkább következetlennek tartom ezt, mint bizalmasnak
3/3 Metionin válasza:
Bennem megbíznak, sokszor mondják el a gondjaikat pl. a diákjaim. Több diákom van, akiről többet tudok, mint a saját szülei. Én egyébként elég bizalmatlan vagyok mások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!